Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért tűntek el a hazai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűntek el a hazai strandokról a monokiniző hölgyek ?Ndk lányok nagyon lazák voltak emlekszek :)

Figyelt kérdés
A régi szép idők 80-as 90 évek amikor nagyon sok szép (ès nem szép :))nőt lehetett látni félmeztelenül napozni .Mivel akkor se internet a férfi magazinok is ha jól tudom csak a 90-es évektől jött divatba nagy kincs volt nekünk az ott látottak fiatal tinédzser srácként.

aug. 31. 04:41
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
KDNP és agymosó média miatt.
aug. 31. 04:50
 2/10 A kérdező kommentje:
Nagy kár…volt egy barna hajú lány akinek olyan szép terneszetes elég nagy cicije volt hogy többször is véletlen arra vettem az irányt ahol ő feküdt háton ;)13-14 évesként nagy segítséget tett a haza érkezéskor mikor könnyíteni akartam .,
aug. 31. 05:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem divat. Most más a divat. Ennyi
aug. 31. 06:18
 4/10 anonim ***** válasza:
42%

Mióta vannak kamerás mobiltelefonok, azóta nincsenek monokinis nők.

Mondjuk nekem nem is hiányzik, hogy mások csöcseit kelljen nézni.

aug. 31. 07:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Prűdség. Kb mindent megmutatnak a csajok magukból, maguk posztolják is naponta, de mégis kínosan takargatják magukat.
aug. 31. 07:21
 6/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk igen azóta nagyot változott a technika és én se követelem de a jót könnyű volt akkor elfogadni uram;)Ott voltam 14 évesen és mikor először jött valami a kis kukacomból azt hittem halálos beteg vagyok és megfogok halni!Na ennek tudatában a semminél ez nekünk a legnagyobb tesztoszteron időszakában igen is a sors kedves fintorra volt;)
aug. 31. 07:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
En meg mindig szoktam
aug. 31. 07:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Rossz kategóriába írtad ki a kérdést. Ha ide szántad, akkor pedig pontosan ezért nincsenek monokinizők a strandokon.
aug. 31. 20:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Ezért (is) járok inkább nudista strandokra ha lehet.
nov. 5. 20:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Pár éve a velencei tó partján voltam a strandon és volt két ötvenes hölgy melltartó nélkül.

A Balatonon és folyó parton viszont sajnos azóta sem láttam.

Viszont ha azt nézzük hogy milyen sokan járnak egyébként nudizni meg hogy a fiatal lányok milyen lazán viselnek tangát és az utcán nem vesznek fel melltartót nyáron a póló alá, valamint hogy külföldön lazán ledobják a bikini felsőt, úgy gondolom hogy maradt némi remény.

nov. 6. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!