Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a véleménye, tapasztalata a nudista strandokról? Magyarországon hol a legjobb?
Figyelt kérdés
Én már több éve járok, idén is voltam már kétszer. Sajnos kevés nő van nudin, és többségük inkább idősebb löttyedt mellel. Férfiak annál többen vannak, fiatalabbak is. Szerintem sok férfi mutogatja magát, elég sokan nagy farokkal, ernyedten is legalább 14-15 cm vannak, amit büszkén mutogatnak. Feltűnően sok a csupasz makkú pasi is, valószínűleg sokan a fitymájukat hátrahúzzák...2023. júl. 9. 23:02
1/25 anonim 

válasza:

Szerintem vannak jó helyek. Es általában normális a közösség is.
3/25 anonim 

válasza:

Igazolj át a másik csapatba. A melegekhez.
4/25 anonim 

válasza:

Minden nudin ue. a helyzet, vannak ugyan néha úgymond jócsajok, de nem az a többség. Mindazonáltal senki sem mutogatja, aki álló pélóval mászkál azt kivágják a nudiról.
S ja, jól írja a #3-as, ha azért mész hogy a többi pasi cerkáját vizslasd akkor nem igazán vagy heteró :D
5/25 anonim 

válasza:

4. jól írja, búzás vagy ha azt látod meg.
De nem azért járnak hogy kukkoljanak az emberek.
6/25 A kérdező kommentje:
Hát szerintem nem kell búzának lenni ahhoz, hogy valaki a saját nemét is látja. Én sem kukkoltam, egyszerűen sétálgattak az emberek és láttam, amit láttam. Szerintem mindenkiben van egy egészséges kiváncsiság, versenyszellem és akár megnézi a konkurenciát. Senki sem álló farokkal sétálgatott, max nagy volt nekik lógva és mivel nem csuott szemmel voltam, így láttam.
2023. júl. 10. 07:17
7/25 anonim 

válasza:

Te a szexualitás miatt jársz nudizni?? Azt a helyet nem arra találták ki! Mit azt nézegeted, hogy melyik nőnek milyen löttyedt a melle, meg hogy ki mit csinál a fitymájával??
Nna pont az ilyen beteg élvezkedők miatt nem megyek inkább nudistastrandra.
N
8/25 anonim 

válasza:

#7 ez érdekes meglátás, hogy azért nem csinálsz valamit, mert akkor mások gondolnak valamire. Engem speciel nem érdekel, kinek milyen gondolatai támadnak, ha meglát; nincs hatással rám és nem is tudok róla.
9/25 anonim válasza:
Mint a csndőr-filmekben. Rajtaütés. Aztán manapság gumibottal kizavarni a francba az ilyen orgiás helyekről a szemérmetlenkedőket.
10/25 A kérdező kommentje:
Nem kell senkinek álszentnek lennie!!! Mindkét nemnél, férfiaknál nőknél is, főleg fiatalabb korban van egy kis versengés. Nőknél pl. ki a szebb, ki a csinosabb, kinek van nagyobb melle, férfiaknál ki az izmosabb, kinek van nagyobb farka. Emiatt meg is szokták nézni az emberek egymást, még ruhában is, nyilván amit látni!!! Nudin ennél többet látni, de nincs ebben több szexualitás, mint egyébként. Akkor lenne több, ha erre izgultam volna, csak tapasztalatomat írtam le!
2023. júl. 10. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!