Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a véleménye, tapasztalata a nudista strandokról? Magyarországon hol a legjobb?
Figyelt kérdés
Én már több éve járok, idén is voltam már kétszer. Sajnos kevés nő van nudin, és többségük inkább idősebb löttyedt mellel. Férfiak annál többen vannak, fiatalabbak is. Szerintem sok férfi mutogatja magát, elég sokan nagy farokkal, ernyedten is legalább 14-15 cm vannak, amit büszkén mutogatnak. Feltűnően sok a csupasz makkú pasi is, valószínűleg sokan a fitymájukat hátrahúzzák...2023. júl. 9. 23:02
21/25 anonim 

válasza:

Délegyháza: most voltam, csak idősek, 50+
De hát nem bámészkodni jár oda az ember, hanem nudizni!
22/25 mooti 

válasza:

Én Délegyen mikor voltam akkor minden korosztály megtalálható volt. A babakocsistól, tizenéveseken keresztül az isősekig. Talán a 20 év körüliek nem vagy csak nagyon kevesen voltak.
23/25 szellkriszta 

válasza:

A Balatonon lévő 2 helyet és a Velencei tavit tudom ajánlani (amikor még volt benne víz). A lényeg, h legyen szervezőbizottság, az garantálja a biztonságot. De úgy látom, jó döntés volt, h csak párommal mentem, mert bár nincs vele bajom, de ez a méregetős versenyszellem nem az én asztalom. Leginkább 18-assal értek egyet.
24/25 anonim 

válasza:

Na látod pont ez a baj. A normális embert a nudin nem érdekli, hogy a másiknak mekkora a pöcse, vagy löttyedt-e a melle. Magunkat akarjuk szabadon jól érezni és mindenkit elfogadunk olyannak, amilyen. Nem bámulni és főleg nem szexuális indíttatásból járunk oda. Ha neked ilyenek jutnak az eszedbe, akkor jobb is, ha nem mész ilyen helyre.
25/25 anonim 

válasza:

7. Pedig minden férfi a szexualitás miatt jár nudista strandra! Amelyik azt mondja, hogy nem, az hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!