Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reggeli merevedest valahogy el lehet kerülni?
Figyelt kérdés
A baratnom nálam alszik először és nem lesz szex nem szeretném hogy lássa reggelt kínos lenne még, lehet valamit tenni ?
Én úgy tudom semmit de azért megprobalom hátha
Tudom ez természetes és Bem jell szégyellni csak ez nem ilyen egyszerű biztosan tudja mi ez de még is jobb lenne elkerulni
Nekem 15percig biztos szokott tartani
aug. 29. 21:45
11/20 anonim válasza:
Inkább a ciki ez a barátnődnek hogy nem tesz érte semmit.
Mondjad neki hogy nem lenne ez ha ő nem egy fadarab lenne.
12/20 anonim válasza:
És ha egyszerűen csak azt mondanád neki, hogy "a farkam is jó reggelt kíván"? Komolyan, mi abban a nagy szám, hogy feláll a farkad? Majd megtapasztalja közelebbről is, ha már dugtok. Ha még ezt sem tudod fejben lekezelni, akkor nem álltok még készen arra, hogy nálad aludjon.
13/20 anonim válasza:
Majd visszasírod. Nekem is így volt, aztán már most 30 évesen alig vannak spontán és reggeli merevedéseim, néha szex közben is lelankad a sok stressztől. Addig örülj, míg beton, a barátnőd sem fogja zavarni.
14/20 anonim válasza:
Csinalni nem tudsz vele semmit. Orulni kell, hogy egeszsegesen mukodik. Ha nem akarod hogy, kinos legyen, max reggel nem nyomod oda a feneked az olebe, hanem egymas mellett fogtok fekudni. Puszi, simi kezzel, aztan ennyi. Amigy ne fujd fel, egy ferfinak ez annyira termeszetes, mint h pisilunk. Azert se szegenyljuk magunkat.
16/20 he84 válasza:
Hmm, ne haragudj 13-as válaszoló, de némiképp meglepett, hogy neked 30 évesen már csak ritkán van reggeli merevedésed. Az én barátom 40 felett van nem sokkal és neki legtöbbször szokott lenni. Bár ahogy írtad, sokat stresszelsz, így talán az az oka, a korod nem lehet ok rá, pláne ha másnak 40 felett jól működik. Igyekezz kiiktatni a sok stresszt, tehát minimálisra lecsökkenteni, akkor nagy eséllyel helyrejön. Amúgy nem tudom tudtad-e, az is befolyásolja, hogy rendszeresen túl sokat eszel, az is csökkentheti a merevedést.
17/20 anonim válasza:
Alkohol, dohányzás, elhízás, stressz. Sport mellőzése. Mondjuk kell pár év mire hat.
18/20 anonim válasza:
Ez annyira aranyos, hogy tisztában vagy vele és azzal is, a bnőd is, akkor minek agyalod túl a dolgot. Lehet ez lesz a legelső alkalom, hogy lánnyal alszol és emiatt, akkor idővel belejössz és megszokod. Legfeljebb jót mosolyogtok rajta, esetleg lesz más is.
19/20 anonim válasza:
“Hmm, ne haragudj 13-as válaszoló, de némiképp meglepett, hogy neked 30 évesen már csak ritkán van reggeli merevedésed. Az én barátom 40 felett van nem sokkal és neki legtöbbször szokott lenni. ”
Jójó, a tiednen ilyen, de a nagy átlagnak szerintem nem.
20/20 he84 válasza:
Nincs ilyen 19-es válaszoló, hogy a nagy átlagnak nem. Akinek 30-40 körül már nincs sokszor reggeli merevedése, ott valami nem stimmel, hidd el. Ahogy te magad mondtad, túl sokat stresszelsz, emiatt van leginkább neked, hogy sokszor nincs reggeli merevedésed. Nem csak kortól függ függ, illetve 60 felett már igen, de nem csak attól. Függ az életmódtól és a stressz mennyiségétől, meg hogy ki mennyire boldog. És ezt nem csak a barátom miatt mondom, hanem mert ő tőle függetlenül is így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!