Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakit látott meg mer otthon anyukája vagy tesója reggeli merevedéssel? És ha igen mit mondtak ?
Figyelt kérdés
jún. 27. 21:24
1/7 anonim válasza:
Reggel siman lemegyek boxerbe reggelit vagy kávét csinálni.
Láttak már úgy hogy merevedésem van.
Tesóm egyszer meg is jegyezte: látom jól indul a nap :D
De nyitott már rám szex közben is.
Elnézést kért, es kiment.
2/7 anonim válasza:
Engem rendszeresen láttak szüleim így, természetesre vettük, nem mondtak semmit.
3/7 anonim válasza:
Semmit. Családon belül nem téma.
Nudizni is szoktunk, nem szégyenlős fajták vagyunk.
4/7 anonim válasza:
Rendszeresen láttak már így otthon
Nem szóltak semmit
Reggel csak boxer van rajtam és abba azér jól látszik
5/7 anonim válasza:
Ahogy észre vettem, pont nem érdekli őket elvileg. Még csak szóvá sem tették. Nekem jó így.
6/7 anonim válasza:
Apám igen, öcsém is, én is őt. Anyám felé nekem ez inkább tabu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!