Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reggeli merevedest valahogy el lehet kerülni?
Figyelt kérdés
A baratnom nálam alszik először és nem lesz szex nem szeretném hogy lássa reggelt kínos lenne még, lehet valamit tenni ?
Én úgy tudom semmit de azért megprobalom hátha
Tudom ez természetes és Bem jell szégyellni csak ez nem ilyen egyszerű biztosan tudja mi ez de még is jobb lenne elkerulni
Nekem 15percig biztos szokott tartani
aug. 29. 21:45
2/20 anonim válasza:
Ebben semmi kínos nincs! Teljesen normális! Lehet hogy a barátnődnek is tetszeni fog és aztán ki tudja mi lesz!
3/20 anonim válasza:
Használd ki inkább! "Hát, ha már úgyis áll, nem akarsz beleülni?"
4/20 anonim válasza:
Tornázz. Nyújtsd ki és emeld fel a lábaid, és tarts 10-15 centi magasságban el az ágytól ameddig bírod (nekem max kb. fél - 1 percig megy). Ez valamit segíthet, mert a megerőltetett izom sok vért igényel, ha jól tudom.
5/20 anonim válasza:
Addig örülj, amíg van reggeli "sátrazás"
6/20 anonim válasza:
Igen, el lehet - amikor már 80 évesen úgy el vannak meszesedve az ereid, hogy nem vagy képes erekcióra. Addig örülj amíg van :)
Egyébként nem igazán értem mi a szöszt szégyellsz egy teljesen természetes dolgon? Akkor is szégyellni fogod a pöcörőd, amikor majd dugni készültök???
7/20 he84 válasza:
Ne haragudj kérdező, de eltúlzod és igaza van a többi válaszolónak is. Semmi fura, semmi ciki nincs ebben, felesleges szégyellned és elrejtened a barátnőd előtt. Az inkább fura lenne, ha nem lenne reggeli merevedésed, mert az már nem a stimmelés egy jele lehet. Na meg ahogy írtad, te is tudod, hogy nem ciki és természetes, meg hogy a barátnőd is tudja. Akkor meg miért akarod ennyire rejtegetni? Ez ellentmondás és nagyon fura is. Ne feszengj ezen tovább, hanem fogadd el és a barátnőd is örülni fog neki, a legtöbb nő szokott ennek örülni. Inkább annak nem örülnek, furának venné, ha nem állna reggel, főleg ha épp tudatosan eszébe jut, amit nem tudni előre. Nálam is én a barátom reggeli merevedésének mindig örülök, nem rejtegeti és nincs benne semmi rossz.
8/20 anonim válasza:
Elég megoldhatatlan, hogy együtt alszotok, de nem akarod hogy lássa a merevedésed. Főlleg hogy ott lesz melleted, amitől valőszinűleg dupla annyira merevedésed lesz.
9/20 anonim válasza:
Fiatal koromra visszagondolva, ilyen helyzetben amikor ott alszik a csaj de nincs szex, nekem nem a reggeli merevedés volt a legnagyobb gondom, hanem az egész éjszakán át tartó álmatlanság közben a folyamatos merevedés attól a tudatól, hogy ott van mellettem a csaj...
10/20 anonim válasza:
Helyezekdj ugy hogy ne lássa meg, ezen mi olyan bonyolult??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!