Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor gondolkodtál el azon,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor gondolkodtál el azon, hogy megcsald a párod? Mi váltotta ki?

Figyelt kérdés
aug. 29. 09:19
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
58%
Elég érdekes válaszokat lehet itt olvasni. Mondjuk a legfurcsább, hogy azt senki sem írta hogy legalább megpróbálták volna megbeszélni vagy megoldani a problémát.
aug. 31. 12:00
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

21

Mert csak az ilyen hülyék (mint te) gondolják, hogy nem...

aug. 31. 13:20
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a barátnőm élményt egy bálba, és másnap reggel egy ismeretlen Facebook profil rámírt hogy hogy egy bizonyos sráccal elég jól elvolt a barátnőm aztán egy időre el is tűntek ketten...

Az exem letagadta hogy volt bármi és hittem neki, utólag kiderül hogy nagy hiba volt...

26F

aug. 31. 13:50
 24/29 anonim ***** válasza:
0%

22

Miután azt már senki sem írta le hogy megpróbálták volna miből kellene tudnom te hülye?

Nem vagyok gondolatolvasó

aug. 31. 13:55
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Mikor kiderült hogy megcsalt ő is
aug. 31. 17:10
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Levegőnek nézett,állandóan a barátnőivel lógott,bohócot csinált belőlem. 10-év házasság két kislány mellett én csináltam mindent otthon. Ja és én voltam a hibás! Szerencsére a gyerekek velem maradhattak.
aug. 31. 22:28
 27/29 anonim ***** válasza:
61%
Összetett volt. Évek óta kínlódtam mellette. A sex egyre kevesebb, unalmasabb, prűdebb lett. Mellette még a személyisége is romlott. Aztán el is válltam tőle. Az akkori szeretőm a feleségem 2 gyerekünk van, most jön a 3.
szept. 1. 06:58
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Amikor megláttam hogy Facebookon flörtöl egy volt kollégájával.
szept. 1. 08:11
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy rettentően béna az ágyban és kicsi a farka is.

2 perces menetek engem nem elégitenek ki.

Így muszáj más után néznem.

Elhagyni nem akarom. Így meg mindenki éli világát míg meg nem tudja valakitől. Ha meg is tudja megértő lehet velem tisztában van vele ő is hogy egy hatalmas 0 az ágyban.

szept. 1. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!