Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor gondolkodtál el azon,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor gondolkodtál el azon, hogy megcsald a párod? Mi váltotta ki?

Figyelt kérdés
aug. 29. 09:19
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
54%
Soha nem gondoltam rá csak jött egy esély amit kihasználtam
aug. 29. 10:42
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Amikor megláttam a telefonjaban, hogy miket beszél egy pasival és milyen fotók voltak ott.
aug. 29. 10:48
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer jutott csak eszembe, nem tettem meg. De akkor valamivel akaratán kívül megbántott a barátom. Egyszerre szerettem nagyon és fájt a dolog elviselhetetlenül. Azt éreztem, hogy ha most megcsalnám, akkor azonnal kiszeretnék belőle és nem fájna többet a dolog annyira.
aug. 29. 10:57
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Most. Az váltotta ki, hogy megcsalt. Gondoltam megmutatom milyen érzés ez.
aug. 29. 11:03
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Amikor nagyon lecsökkent az együttlétek száma és azok is egyre inkább unalmas, mindig mindent ugyanúgy, szürke rutinná silányultak szenvedély és tűz helyett. Mint amikor éhes vagy, de csak ugyanazt az ételt kapod ugyanúgy - szenvtelen arccal belapátolod az arcodba, hogy ne maradj éhes, de ennyi.
aug. 29. 11:13
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Amikor nem volt szex otthon🙂‍↕️😇 A probléma ezzel amúgy aumgy ha a szeretővel szexualisan kiteljesedsz,megéled a vágyakat akkor az otthonit már kevésbé v egyáltalán nem fogod kívánni!
aug. 29. 12:23
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Legnyilvánvalóbb a kevés szex,nálam is.
aug. 29. 13:13
 18/29 anonim ***** válasza:
85%

A félrelépések 3 leggyakoribb oka (az esetek 99%-ában a háromból valamelyik):

a) Ellaposodik a kapcsolat érzelmileg és testileg.

b) Nem is volt soha teljes a kapcsolat érzelmileg már az elején sem, egyfajta "csak legyen valakim" alapon vágtak bele s szembejön olyan akire viszont mindig is vágytak volna.

c) Az örök vadász, soha semmi sem elég. Ha szőke Miss Word a felesége akkor is kívánni fogja a szomszéd átlagos barna lányt.

aug. 29. 13:29
 19/29 anonim ***** válasza:
61%
Veszekedés után. De aztán a békülő szex feledteti.
aug. 29. 18:08
 20/29 anonim ***** válasza:
86%
Folyamatosan ezen jár az agyam! Szexuálisan túlfűtött vagyok de mióta megszületett a lányunk azóta nagyon ritkán vagyunk együtt!
aug. 29. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!