Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek a páromnál? Férfiak, titeket mi indít be?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tudom, fura kérdés, de nem volt még olyan kapcsolatom, ahol a férfi igényelte volna, hogy én is kezdeményezzem az együttléteket, így aztán ebben nem sikerült tapasztalatot szereznem.
Kérdeztem a páromat, hogy neki mi tetszene, hogyan kellene, de nem igazán tudott mást mondani azon kívül, hogy “csábítsam el”.
Heti 2x vagyunk együtt, ez mindkettőnknek kielégítő, de szeretnék én is kezdeményezni.
Valahogy mindig elviccelem, vagy folyton nevetek közben, mert zavarban vagyok, pedig egyébként szex közben nagyon fesztelen vagyok és beleélem magam.
Szóval hogyan tudnék kezdeményezni, hogy ne “hirtelen a lecsóba csapjak”? :)
Köszi, ha válaszoltok :)
25N
aug. 29. 09:11
21/23 A kérdező kommentje:
Te aztan krvara tudod, hogy milyen vagyok az agyban :D
aug. 30. 11:04
22/23 anonim válasza:
Harmatgyenge ha azt sem tudod mire izgul egy FFI
23/23 A kérdező kommentje:
De kepzeld el, eddig ezzel nem volt problemam. Inkabb a te ervelesed harmatgyenge, mert nincs, csak dobalozol a beszolasaiddal, hogy megalazz, mert te ezek szerint erre izgulsz. Mindegy, tobbet neked nem irok vissza.
aug. 30. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!