Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fél évig nem engedtem a páromnak semmit, ami szex, akkor most nekem kellene kezdeményeznem, hogy az "övé vagyok"?
Az övé vagyok? Ezt nem értem.
De szerintem ha szereted és megkívántad, akkor miért ne kezdhetnéd te a hancúrt? Nincs abban semmi ciki.
Viszont szerintem a párod önértékelésének nagyon betehetett, hogy elutasító voltál, lehet nem mer egy ideig kezdeményezni félve az újabb kudarctól.
Szóval neked kéne kezdeményezni. Egy jó párkapcsolatban a felek amúgy is egyenlők.
sokminden összejött, latexra allergás vagyok, tabit meg most szedem 2 hónapja. azt hittem,h a tabi szedése elég erős célzás lesz neki...
orális attól még volt.
Én továbbra sem értem, hogy mire fel a célozgatás?
Meg mintha ez a pasiknál működni szokott. Hát egy fenét!
Szereted nem? Ha kezdeményezel azzal mi lesz? Semmi. Még örülni is fog neki, micsoda vadmacska vagy.
"Meg mintha ez a pasiknál működni szokott."
Ez jó volt.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!