Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek a páromnál? Férfiak, titeket mi indít be?
Sziasztok!
Tudom, fura kérdés, de nem volt még olyan kapcsolatom, ahol a férfi igényelte volna, hogy én is kezdeményezzem az együttléteket, így aztán ebben nem sikerült tapasztalatot szereznem.
Kérdeztem a páromat, hogy neki mi tetszene, hogyan kellene, de nem igazán tudott mást mondani azon kívül, hogy “csábítsam el”.
Heti 2x vagyunk együtt, ez mindkettőnknek kielégítő, de szeretnék én is kezdeményezni.
Valahogy mindig elviccelem, vagy folyton nevetek közben, mert zavarban vagyok, pedig egyébként szex közben nagyon fesztelen vagyok és beleélem magam.
Szóval hogyan tudnék kezdeményezni, hogy ne “hirtelen a lecsóba csapjak”? :)
Köszi, ha válaszoltok :)
25N
Szia
Milyen csipke fehérneműid vannak?
Tomi
Semmi klisé, simogasd különböző helyeken, közben nyúlj magadhoz, masszírozd a farkát gatyán keresztül, stb.
Nem hiszem, hogy erőltetett módon KELL csinálni, úgy persze,hogy inkább nevetséges.
Ha pl tudod, mi izgatja, beszélhetsz is közben neki olyanról....de azt is természetesen.
Nyilvan nem szeretnem magamra eroltetni, csak egyszeruen a korabbi kapcsolataimban nem volt ilyen, mert ott mindig a sracok kezdemenyeztek ketnaponta.
Mondjuk veluk nem is eltem egyutt, ilyenkor az nyilvan mas mar. De megprobalom, koszi :)
Nem ertem a kerdest. Odamesz, megcsokolod UGY, kozben vegigsimitod a kezed a teste erzekeny pontjain, kesz.
Fogmosas kozben ele allsz, hozzasimulsz UGY.
Kajakeszites kozben belecsokolsz/harapsz a nyakaba.
Pontosan miket probalsz, ami kozben egyaltalan el tudod magad rohogni?
6# értem amúgy a problémádat, de hidd el egy dolog a fontos, ne told túl... legyen természetes a közlekedés.
Egyébként nagyon sok férfi pontosan ezt hiányolja a nőkben, nem " mernek" kezdeményezni.
Elég a simi, a csók, a nyak végigcsókolása, finom simogatás a farka környékén...ha áll, előveszed, játszol vele, esetleg szopogatod, a nyelved hegyével körkörös mozdulatokkal izgatod a makkját, közben félig levetkőzöl, odanyomod a cicidet, a feneked stb.
5# ös
Ok utolso, rendben van.
Mi a szexen kivul ezer mas fontosabb dolgot csinalunk, nem dugni vagyunk egyutt elsosorban :)
Orulj a napi haromnak, nekem eleg a heti 2-3.
Probaltam ezeket, de nagyon csikos, egyszeruen nem tudom ezel lazba hozni. Legalabbis ugy szokott lenni szex, ha neki megjon a kedve spontan. Olyan nemigen van, hogy en csinalok csak ugy neki valamit fizikailag es akkor utana, mert neki is ra kell hangolodni fejben, vagy hogy mondjam😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!