Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is tapasztalt már ilyet, hogy egy csaj jobban néz ki / szexibb / kívánatosabb ruhában, mint pucéran?
Figyelt kérdés
Összejöttem egy csajjal. Se nem túlsúlyos, se nem túl vékony. Számára előnyös fazonú, és színű ruhában kifejezetten jól néz ki, aztán mikor levetkőzött, lógott kb. mindene. A hasa mint egy domb, a háta meg aránytalanul széles, a melle, mint egy leeresztett lufi, a feneke megereszkedve. Csalódás volt. Mégse kérhetem meg, hogy szex előtt öltözzön fel, és vágjon egy lyukat alulra a nadrágjára.aug. 28. 21:49
11/18 anonim válasza:
7
Látod, ez amúgy egy tanulási-érési folyamat. Rájönni, megtapasztalni, hogy nem feltétlen tökéletes testű az a nő, akinek vonzó a jelleme, jó társaság, és szépnek is találod, hanem itt is, ott is tökéletlen. A férfi bölcsülésének ez az útja. Érett férfi tud vonzódni és szeretni tökéletlen testű nőt is, mert szemet huny a hibák felett, hiszen a nő személyisége, intellektusa, lelke a gyönyörű a számára.
12/18 A kérdező kommentje:
Ja, hát végül is, az is megoldás lett volna, hogy édesanyád kiugrik egy száguldó vonatszerelvény elé, mikor veled volt terhes, akkor most nem itt írogatnád az okosságaidat.
aug. 28. 22:45
13/18 anonim válasza:
Nem
Ilyet nem tapasztaltam szerencsére
14/18 anonim válasza:
Azért egy passzos cicanaciban vagy rövidgatyában plusz passzos topban levehető mennyire van egyben nagyjából.
15/18 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy 10ből 9 férfinak én lennék ez az élmény, lol.
16/18 anonim válasza:
Én azt aláírom hogy lehet csalni egy két dologgal nőként, de azért csak látod milyen alkatú ruhában is. Ha van egy kis pocija mondjuk, ha nagyok a mellek általában lógnak. Azért ezeket lehet sejteni ruhában is. Annyit nem lehet csalni hogy mondjuk egy 80 kilós nő, 50nek nézzen ki csak azért mert ruhában van. 😂
17/18 anonim válasza:
Ez csak azoknál van akik csak azt nézik hogy mennyire van kifestve, ki rittyentve a csaj és felhúzatva, kitömve a csecse, meg passzos nadrágban és tűsarkú cipőben pipiskedik a lyány.
18/18 anonim válasza:
Nem ritka ez. De neked is irreális elvárásaid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!