Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt alszik nővérem barátnője nálunk és nagyon kivánatos csaj mit csináljak?
Figyelt kérdés
Folyton szexuális megjegyzéseket tesz nekem olyanokat, hogy na akkor együtt alszunk? Sőt egyszer mondta is, hogy rakjam már alá de ezeket úgy, hogy tesóm ott volt mellette és mindig összenevetnek. Én is mondtam már neki, hogy akkor lehetne valami de semmit nem lépett még.. Szivat engem? xD
F:20 L:29
2021. dec. 25. 07:15
3/30 anonim válasza:
Próbálkozzál mindenképpen, mert szerintem van esély!! Ne add fel!!
5/30 A kérdező kommentje:
#3 De ha csak hülyül és nem akar semmit én meg rámegyek akkor arról tesóm tudni fog az meg végig ezzel fog cikizni hogy besültem nála :D
2021. dec. 25. 07:27
6/30 A kérdező kommentje:
#2 Jó lenne csak le se feküdtem még.. fullos csaj itt van a mellettem lévő szobába biztos nem az ágyat fogom nyomni de sajnos őt se :DD Amúgy nem Zoli vagyok nem tudom honnan jött ez tesómsz
2021. dec. 25. 07:31
7/30 anonim válasza:
Milyen szép a magyar nyelv. Egy kis változtatás és más megvilágításba kerülnek a dolgok.
Nem besülni szeretnél, hanem elsülni nála. Esetleg nem jó besülni, mert akkor nem tudna téged becsülni.
Amugy rosszul aludtál, hogy ilyen kérdésekkel jössz korán reggel? Innen lehet látni, hogy 20 éves vagy, és 0 a kockázat vállalás, meg hogy van tököd vállalni a tetteidért a felelősséget.
8/30 anonim válasza:
Mikor egyedül van a szobában,osonj be hozzá pucéran,álló farokkal.
9/30 anonim válasza:
Hiába adjuk a jobbnál jobb tanácsokat, ha nem csekekszel semmit csak itt sopánkodsz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!