Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Itt alszik nővérem barátnője...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt alszik nővérem barátnője nálunk és nagyon kivánatos csaj mit csináljak?

Figyelt kérdés

Folyton szexuális megjegyzéseket tesz nekem olyanokat, hogy na akkor együtt alszunk? Sőt egyszer mondta is, hogy rakjam már alá de ezeket úgy, hogy tesóm ott volt mellette és mindig összenevetnek. Én is mondtam már neki, hogy akkor lehetne valami de semmit nem lépett még.. Szivat engem? xD

F:20 L:29

2021. dec. 25. 07:15
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
69%
Menj át ,ad a szájába a lompost
2021. dec. 28. 07:17
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Mire jutottál???

Van valami siker???

2021. dec. 28. 11:22
 23/30 anonim ***** válasza:
90%

Anno egy szilveszteri buliba tortent velem hasonlo , mondta a csaj hogy ugy szopogatna valamit. En meg elovettem neki . Meglepodott nagyon … en meg mondtam hogy tessek nekilatni . Azon az esten ismertem amugy meg es csak egy laza szopas volt .

Amugy azt javaslom ne felj a beegestol, meg a vegen a sajat javadra is fordithatod .

2021. dec. 28. 13:57
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Elég primitív, kulturálatlan nő lehet, de ha neked tetszik, próbálj udvarolni neki. Amíg nálatok van, hagyd békén, de amikor elmegy, kérdezd meg tőle, máshol is láthatod-e? Van-e kedve holnap v. nem tudom, mikor találkozni veled.
2021. dec. 28. 16:26
 25/30 anonim ***** válasza:
74%
Ha te 20 vagy, ő meg 29, akkor lehet, hogy csak szívat, ne foglalkozz vele, csinálj úgy,mintha meg sem hallanád, amit mond.
2021. dec. 28. 16:26
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

A korkülönbség miatt szerintem csak szívat. Bár egy próbát megér.

A legjobb egy finom utalás ha legközelebb is csinálja ezt. De magabiztos arccal, és akkor is rezzenéstelenül tartani kell ha netán elkapja a röhögő görcs. Csak ne dick pic-t. Nálam bejött a "csak kopognod kell" és "tudod hol találsz".

A labdát lecsapdod, most már rajta a sor, hogy lépjen.

2021. dec. 28. 17:21
 27/30 A kérdező kommentje:

Nos közben már próbáltam talizni vele de elutasitott 2x is xD :'(

23-as válaszoló: Amikor kocsival hazavitt pont ezen gondolkoztam én is de nem volt bátorságom hozzá mert sok a közös ismerős vele, gáz lenne vissza hallani ezt a sztorit. Viszont ha ez még 1x megtörténne már nem gondolkodnék :D

26-os: Már irtam neki pár napja gyerünk el kocsikázni este, valszeg értette a lapot mire célzok.

2022. febr. 10. 22:55
 28/30 anonim ***** válasza:
62%

Ezután már ne is hagyd!! Szerintem be fog érni az erőfeszítéseid gyümölcse. Ne félj a beégéstől, amúgy meg ő kezdett el incselkedni veled!

Hátha tavaszra beadja a derekát!!! Egy csaj nekem azt mondta anno hogy kicsit erőszakosabbnak kellett volna lennem. Így lemaradtam róla sajnos

2022. febr. 11. 16:43
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld megfarkalni mindenképpen!! Ő kezdte, te folytasd!! Ne hagyd ki!!!! Pár beégés után szerintem szét fogja tenni a lábát!!!!
2022. febr. 12. 10:40
 30/30 anonim ***** válasza:
na történt valami azóta?
2022. aug. 11. 02:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!