Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Itt alszik nővérem barátnője...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt alszik nővérem barátnője nálunk és nagyon kivánatos csaj mit csináljak?

Figyelt kérdés

Folyton szexuális megjegyzéseket tesz nekem olyanokat, hogy na akkor együtt alszunk? Sőt egyszer mondta is, hogy rakjam már alá de ezeket úgy, hogy tesóm ott volt mellette és mindig összenevetnek. Én is mondtam már neki, hogy akkor lehetne valami de semmit nem lépett még.. Szivat engem? xD

F:20 L:29

2021. dec. 25. 07:15
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
95%

De amúgy meg felnőttek vagytok, próbálj meg valahol kettesben kerülni vele, konyha is jó vagy amikor nincs ott novered, és megkérdezed nem zavarsz e, bemész beszélsz vele,

Ha nem csak kamu volt…

2021. dec. 25. 08:54
 12/30 anonim ***** válasza:
37%
20 éves, élvezi hogy húzhatja az összes szembe jövő pasi agyát, főleg ha az tálcán kínálja a lehetőséget. Nem csaholni kéne utána, hanem venni a kesztyűt, visszaoltogatni mikor kóstolgat aztán ignorálni. Azt szeretik ha nekik kell futni, nem fordítva. Bólogató kiskutyát minden sarkon találnak 10-et.
2021. dec. 25. 09:34
 13/30 anonim ***** válasza:
95%
12es, olvasd el újra. A srác 20 éves, és nem veszi a lapot, a csaj 29.
2021. dec. 25. 09:38
 14/30 anonim ***** válasza:
77%
13: és tényleg.. :D Hát akkor az még gázabb.. :D
2021. dec. 25. 09:40
 15/30 anonim ***** válasza:
90%
az a baj, hogy nem tudja eldönti, hogy szivatja, vagy kelleti magát. mert mindkettő más bánásmódot igényel. meg hogy ő is mondta, és azt vártad hogy a csaj lépjen. neked kell lépned te vagy a pasi. meg pontosan mi történt ekkor? meg mikel szivat. nem válaszol, vagy mert kamu, vagy mert már leköti a csaj?
2021. dec. 25. 09:44
 16/30 anonim ***** válasza:
62%
Csak szivat. Amikor beszól, szólj vissza te is. Pl amikor mondta hogy aludjatok együtt, erre azt kellett volna mondanod, hogy: veled? Elöbb raknám meg anyámat.
2021. dec. 25. 09:53
 17/30 A kérdező kommentje:
#10 Még nem,nem történt semmi.. de majd jelezni fogom ha történt valami :D
2021. dec. 26. 00:39
 18/30 A kérdező kommentje:
#15 Nem kamu. Mit csináljak? Este küldjek neki egy dick picket azzal az üzenettel, hogy "tesóm alszik gyere át :))" vagy esetleg meg mondani neki nyiltan, hogy dugjunk már?
2021. dec. 26. 00:43
 19/30 A kérdező kommentje:
#11 Egyetlen normális válasz kb. Itthon kettesben nem nagyon tudunk beszélni, viszont amikor hazamegy max utánamegyek és az utcán. De komolyan egyetlen opció ha előveszem neki ott helyben és vagy rábukik vagy nem én már igy látom :D
2021. dec. 26. 00:49
 20/30 anonim ***** válasza:
51%
Kérjél Facebook/ Instagram elérhetőseget és irkálj arról, hogy jó volna kicsit együtt lenni vele, biztosan érteni fogja
2021. dec. 26. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!