Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40es arab férfi milyen a szexben?
Figyelt kérdés
22L vagyok baratnőmmel nyaralunk tunéziában..és egy idosebb faszi tetszik nekem csak félek hogy a szexben milyen lehet..állítolag dominanasak nagyonaug. 28. 15:21
11/23 anonim válasza:
Domináns én vagyok.
Aki meg pofánver egy cserépléccel ha nem azt csinálod amit mond, az nem domináns, csak sutyerák, ezek meg ők. :D Jah, és még mielőtt azon gondolkoznál, hogy majd feljelented, az arab országokban a külföldieknek kb. soha nincs igaza, ha ráadásul nő is, akkor meg végképp nincs.
12/23 anonim válasza:
Figyelj, fiatal vagy még és tapasztalatlan, úgyhogy fogadj meg egy tanácsot: arab, török, bármilye muszlim férfival SOHA ne kezdj. Ezek az udvarlási fázisban a nők álmai, sármosak, a csillagokat is lehozzák nektek, aztán amikor már megszereztek maguknak, jön a fekete leves, a kapcarongyaik lesztek. Többé-kevésbé igaz ez a dél-európaiakra is.
13/23 A kérdező kommentje:
Barátnőm ma este találkozik vele.
aug. 29. 11:16
15/23 anonim válasza:
#14 Most még felesleges. A beetetés időszaka alatt általában cukimukiság van. :D Olyan ez, mint a HR-es az állásinterjún... :D
16/23 anonim válasza:
Te már sokat nem fogsz találkozni a barátnőddel.
18/23 anonim válasza:
Remélem nem a bűnügyi rovatból tudjuk meg. :(
19/23 anonim válasza:
Áhh, már eladták őket a tuniszi piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!