Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 40es arab férfi milyen a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 40es arab férfi milyen a szexben?

Figyelt kérdés
22L vagyok baratnőmmel nyaralunk tunéziában..és egy idosebb faszi tetszik nekem csak félek hogy a szexben milyen lehet..állítolag dominanasak nagyon
aug. 28. 15:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmazhatunk úgy, hogy domináns, de én úgy mondanám hogy nem nézik emberszámba a nőket. Inkább erőszakos. De te tudod hol milyen traumákat akasz szerezni.
aug. 28. 15:23
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Robbanékony
aug. 28. 15:23
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

A Korán szerint a nőnek akár egy teveháton is ki kell elégítenie a férfit.

Ki akarod próbálni?

aug. 28. 15:36
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem vesznek emberszámba bennünket. Az ágyban csak az érdekli hogy neki jó legyen, mi pedig szolgáljuk ki minden vágyát.

A nyugati nőkre - mi magyarok is annak számítunk - egyszerűen kurvákként tekintenek.

aug. 28. 15:36
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Izgat, ha megaláznak szex közben?
aug. 28. 15:50
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben nem próbálnám ki az biztos. Nem tekintenek ember számba. Igen súlyos traumákat szerezhetsz.
aug. 28. 16:05
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Náluk nincs előjáték. Letolja a bugyid és behatol ahová kedve tartja. Nem lesz án punci nyalakodás félóráig meg cici puszi.

Durván megkefél

aug. 28. 16:28
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Puncit egyáltalán nem nyalnak, mert tiltja a Kegyes Korán, viszont azt elvárják, hogy szopj, annak ellenére, hogy azt is tiltja elvileg a Kegyes Korán.

A szexuális kultúrájuk annyiból áll, hogy lefekszik és szól, hogy “kezdheted”.

Nagyon messziről kerüld el.

aug. 28. 18:59
 9/23 A kérdező kommentje:
Méretbeli különbseg van? Europai pasikhoz képest?
aug. 28. 20:11
 10/23 anonim ***** válasza:

Nincs.

Általában sötétebbek a nemi szervek és a bimbók, a nőknél is.

aug. 28. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!