Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni,hogy egy 40-es független férfi benne lenne-e szexben egy 20-as éveiben járó nővel?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy honnan lehet tudni hogy olyan fajta akit nem zavar hogy a lánya is lehetne a nő, ha amúgy tetszik neki.aug. 8. 13:03
3/15 anonim válasza:
Benne lenne. Pláne ha független. Hízik a májuk, hogyha egy fiatalabb csajt össze tudnak szedni.
5/15 A kérdező kommentje:
Igazából azt furcsa nekem elhinnem, hogy ennyi korkülönbség esetén hogy tudja a nőt látni, és nem a "gyereket". Annyi hozzá tartozik még hogy a lánya is kb 18 éves.
aug. 8. 13:16
6/15 anonim válasza:
Nem a lányát látja, mert nem volt az. Fiatal, feszes, szexy nőt lát.
47/F
7/15 anonim válasza:
Szerintem meg nem biztos.
Van olyan férfi főleg aki apa hogy nem jön be neki a jóval fiatalabb lány nő
8/15 érdeklődő35 válasza:
Amikor annyi idős volt mint Te most, akkor se a gyereket látta az akkor veled hasonló korú partner-ei-ben, hanem jobb esetben a párját, kevésbé jobb esetben a csini lányt akit megs.ghat 🙂
9/15 anonim válasza:
Szerintem az összes simán akarná, ha ide kiírom a korom, 98% 35-40- es pasi ír privátot és kevés amelyik megelégszik a beszélgetéssel.
10/15 anonim válasza:
Simán dugnék még akár egy 18 éves lánnyal is!
Főleg ha bejövünk egymásnak!
A fiatal nőt látnám benne, nem agyalnék egy percig sem azon, hogy most épp az apja is lehetnék!
Csak élvezném a szépségét, a feszes bőrét, a kemény cicijét, a szűk punciját! És kitennék magamért, az biztos! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!