Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eöske janeszka21 kérdése:

Miért van az hogy a férfiak nem tudnak mérni?

Figyelt kérdés
Nekem 2 marok a makk az ki lövés kicsivel vékonyabb mint a Hell doboz , és még sincs 22cm sokan az ánusztol mérik szerintem
aug. 28. 14:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Tudják azok mekkora a farkuk, csak hozzátesznek. Tehát kamuzzák, hogy nagyobb van nekik.
aug. 29. 10:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Tudunk nagyon jól, pont azért csalunk picit. Mondok egy példát, nekem rendesen mérve 15 cm, de ha oldalró mérem, akkor 18 cm :) Mert beljebb megy a vonalzó ott, tudnék ilyen képet csinálni, hogy 18 cm látszik. Mi férfiak nagyon önbizalomhiányosan vagyunk a farkunkkal kapcsolatban, ezért kell egy kis szépítés. A legelső barátnőmnek azt kamuztam, hogy18-19 cm a farkam, szentül elhittem. Merthogy az exének “csak” 16 cm volt, és az enyém mennyivel nagyobb… Szóval az exe is hazudott. Lehet mai napig azt hiszi, hogy akkora a 18-19 cm :)
aug. 30. 08:45
 13/13 A kérdező kommentje:
Mert hogyan méret rendesen , meg mi az hogy oldalról, én felül röl mérem
aug. 31. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!