Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak hogy tudnak úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak hogy tudnak úgy szexelni nőkkel hogy nem vonzódnak hozzájuk?

Figyelt kérdés
Több olyan férfi haverom van akiről tudom hogy csak a vékony nők az esetei mégis tinderről kövér nőkkel szexelnek... undorító szánalmas ezt férfiként mondom
2024. júl. 15. 08:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%

Ezekre mondjuk azt Mindegy Néki csak lyuk legyen.

Igen elég undoritó hogy előadnak egy hűt aztán meg megis belógatja a botot bárhova 😂

2024. júl. 15. 09:05
 2/11 anonim ***** válasza:
58%
Egy dagadt nőhöz tartozó p!na is jobb mint a f@rkunkat verni.
2024. júl. 15. 10:04
 3/11 A kérdező kommentje:
2. Jézusom fujj hát szerintem nem
2024. júl. 15. 10:23
 4/11 xKakashix ***** válasza:
Badoon is csak a mázsa felettiek lájkolgatnak 😂 Le is töröltem inkább az appot, élőben több sikerem van jó nőknél, itt meg még az átlagosak se írnak vissza, vicc kategória, egy tapasztalatnak jó volt, de nekem nem ér annyit, hogy dagikkal feküdjek le.
2024. júl. 15. 10:41
 5/11 anonim ***** válasza:
40%

El ne hidd hogy csak a vékony csaj az ami tetszik nekik, csak olyan a társaság hogy azt illik mondani.

Egy vastagabb csajjal sokall jobb a szex mint egy sovánnyal.

2024. júl. 15. 11:22
 6/11 anonim ***** válasza:
60%
Nagyon sokunknak a duci, formás csajokra áll fel, csak nagyon sokan szégyellik beismerni haveri körben.
2024. júl. 15. 11:57
 7/11 A kérdező kommentje:
5. 6. Akkor viszont még jobban gázabbak
2024. júl. 15. 12:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Sokan nem merik bevallani, hogy a dagi nőket szeretik. Mert félnek az olyan emberek visszajelzéseitől, amilyen te is vagy, hogy fújolognak rájuk.

Egyébként szerintem nagyon férfiatlan nem bevallani, hogy milyen nők tetszenek neki, csak hogx a haverok ne szóljanak be. De a haveri kör is gáz, hogy erre megjegyzést tesz.

Érdekes, mi a barátnőinkkel soha nem teszünk megjegyzést, hogy kinek milyen pasi tetszik vagy éppen kivel van együtt. Mondjuk a nőknek annyira nem is fontos a külső, mint a férfiaknak, meg a férfiaknak az is fontos, hogy tudják mutogatni. Persze vannak kivételek.

2024. júl. 15. 15:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Mert állatias ösztönlények.
2024. júl. 15. 17:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Miért gáz kérdező?
2024. júl. 15. 21:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!