Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszerrel vagy nélkül dugjam a barátnőm popsiját szerintetek?
Ki hogy szeretné :) Mindazonáltal... lakik ott pár olyan baci, amelyik nem túl jó, ha bekerül a húgycsőbe és onnan "felostorozik", csúnya kis alsó húgyúti gyulladást lehet vele összeszedni. Aki erre érzékeny annak szívás, más meg élete végéig simán nyomhatja gumi nélkül púzóba sosem lesz semmi baja.
Töcskölés után sipirc brúzolni egyet és mosd meg ha csökkenteni akarod a kockázatokat. Jó mókát :) (s ne feledjétek az anál hármas aranyszabályát: higiénia, síkosítás, fokozatosság!)
Az enyém óvszer nélkül szokták, de van pár szabály amit be kell tartani, ha ezt megteszi valaki.
N
Ahogy akarod!
Én guminélkül szoktam! 😜
8
Megfelelő tisztítás kérdése. Főleg hogy fix is a partner
Figyu! Én csak havi 1-2x szúrom popsiba barátnőmet és kizárólag gumiban! Súgok valamit: a hátsó bejárat nem rózsaillatú, ha alaposan kimossa előtte, akkor is tudod mi szokott ott kijönni...
Könnyen össze tudsz szedni valamit. Én jobban szeretem a farkam, mintsem hogy kockáztassam az egészségét! Kotonban tovább is bírom és nem kell paráznom. Így is néha bebarnul picit a gumi a végére, szóval erre gondolj és légy észnél, én azt mondom!
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!