Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy csak adni szeretek a szexben de kapni nem mert az a része már nem izgat? 19L
Figyelt kérdés
Ugy értem, elvagyok az önkielégítéssel, meg ja, aztán nekem pl elég ha azt teszem ami jó a partneremnek amit ő akar. Pl azt nem akarom hogy megdugjanak és nem szeretem ha más hozzám ér, meg ha meztelen vagyok. Viszont pl ha csak kiverni kell meg leszopni akkor azt szeretem, de a többi resze nem érdekel. Csak ezt a két dolgot teszem szívesen, a többit nem. És tényleg csak adni szeretnék de nem akarom h más hozzám érjen. Egyáltalán nem. Csak az a jó nekem ha a partneremnek jó és látom hogy élvezi.aug. 26. 21:26
11/17 anonim válasza:
Hát engem is izgat hogy a kedvére tegyek a pasinak, de azért elvarok hogy meg is dugjon rendesen 😅
19l
12/17 anonim válasza:
Hát kislány, párod nem valószínű hogy lesz, mert csak szopival nem fogják életük végéig beérni, viszont vígasztaljon hogy ettől még a bulik császárnője is lehetsz aki bulinként egy csomó répát elintéz :D
13/17 StevenUp válasza:
Még nem voltál tisztességesen megdugva, ez a te bajod
14/17 anonim válasza:
Hiába mondják, sajnos rengeteg férfi van, akit rohadtul nem érdekel a partnere élvezete, így majd fogsz találni úgyis partnert magadnak.
Azokkal nem értek egyet, akik azt mondják, még fiatal vagy. Hülyeség.
Szerintem aszex lehetsz vagy ilyesmi. Mélyebben kell keresni a problémát. Én is szakembert ajánlok.
15/17 anonim válasza:
Hát nem te leszel az én emberen, mert én dugni is szeretek. De biztos létezik ennek férfi párja is.
F
16/17 anonim válasza:
És ha a partneredet a nyalás izgatja a legjobban? Ha őt a 69-ezéssel tudod a legjobban kényeztetni? Akkor azzal adsz a legtöbbet a szexben, ha ráülsz a szájára, és úgy szopod. Ilyen esetben melyik érzés győz? Hogy adni akarsz, kiszolgálni az ő igényét, vagy az, hogy nem nyalhat, nem érhet hozzád, és emiatt csalódott lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!