Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szexben birtokolni, uralkodn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexben birtokolni, uralkodni, erőteljesen dominálni szerető férfiaktól kérdezem: ti úgy egyébként mit éreztek a párotok iránt?

Figyelt kérdés

Most azokat kihagynám ebből, akik csak alkalmi partnerrel vagy szexkapcsolatban viselkednek így az ágyban, párkapcsolatban meg nem.

Értek ez alatt bármit, amit azzal a célzattal csináltok, hogy a nő feletti dominanciátokat kinyilvánítsátok vele, jellemzően ilyen dolog szokott lenni a nő lefogása, megszopatása, szájának megdugása, hajának tépése, leköpése, fojtogatása, bizonyos szexpózok, esetleg még az anál, szóval értitek, széles a paletta, csak példákat mondtam.

2021. ápr. 4. 03:40
A kérdező szavazást indított:
Szeretem őt, teljes mértékben velem egyenrangú partnernek tekintem a valóéletben, tisztelem, ő a másik felem.
Szeretem, de mindkettőnknek megvan a szerepe a kapcsolatban, én szeretek irányítani, "Férfi" lenni a szó hagyományos értelmében, ő pedig “a Nő".
Nem mondom, hogy nem szeretem, de nem tekintem saját magammal egyenrangúnak, ő inkább van értem, mint én őérte.
Nem fűznek hozzá igazán mély érzések, de a szex jó vele.
Egyéb (kifejtésnek örülnék)
19 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Amikor párom, ugyanúgy szeretetet, szerelmet érzek mint mások.
2021. ápr. 4. 05:09
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Természetesen tisztelem, és szeretem. Ugyanúgy megtennék érte bármit, mintha soha nem is lennénk dom-sub kapcsolatban.

Nálunk kvázi csak az ágyba teljesedik ki ez, de ettől függetlenül a magánéletben is a személyiségünk része. Értem ez alatt, hogy én határozott vagyok, szeretek mindent kontroll alatt tudni (mármint úgy, hogy rendszer van, nem káosz) míg a párom inkább azt szereti ha megmondják mit kell csináljon, és határozatlan a legtöbb dologban (még akkor is, ha az ő teljesítménye kiemelkedő másokhoz képest).

2021. ápr. 4. 06:56
 3/5 anonim ***** válasza:
69%

Ezt ő is szereti, nem csak az én kedvemre történik.

Kérdező, téves a kiindulas a gondilatmenetedben, ha azt hiszed, hogy ezt eltűri egy nő, és nem élvezi. Ha így lenne, nem lenne kapcsolat...

2021. ápr. 4. 08:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Szeretem, de mindkettőnknek megvan a szerepe a kapcsolatban, én szeretek irányítani, "Férfi" lenni a szó hagyományos értelmében, ő pedig “a Nő".

Az ágyban, szexben viszont teljesen alárendel a kedvesem, hogy miért van így, az hosszú történet. De így fogadta el, és tökéletes kapcsolatban élünk.

2021. ápr. 4. 08:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Alapvetően egyenrangú társak vagyunk szerelemmel egymás felé, emiatt is van a bizalom olyan szinten, hogy ekkorát eltud mozdulni a szerepünk a szexben. Mindketten a saját területünkön vagyunk otthon, ezt élvezzük, erre vágyunk egymással.
2021. ápr. 4. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!