Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexben birtokolni, uralkodni, erőteljesen dominálni szerető férfiaktól kérdezem: ti úgy egyébként mit éreztek a párotok iránt?
Most azokat kihagynám ebből, akik csak alkalmi partnerrel vagy szexkapcsolatban viselkednek így az ágyban, párkapcsolatban meg nem.
Értek ez alatt bármit, amit azzal a célzattal csináltok, hogy a nő feletti dominanciátokat kinyilvánítsátok vele, jellemzően ilyen dolog szokott lenni a nő lefogása, megszopatása, szájának megdugása, hajának tépése, leköpése, fojtogatása, bizonyos szexpózok, esetleg még az anál, szóval értitek, széles a paletta, csak példákat mondtam.
Természetesen tisztelem, és szeretem. Ugyanúgy megtennék érte bármit, mintha soha nem is lennénk dom-sub kapcsolatban.
Nálunk kvázi csak az ágyba teljesedik ki ez, de ettől függetlenül a magánéletben is a személyiségünk része. Értem ez alatt, hogy én határozott vagyok, szeretek mindent kontroll alatt tudni (mármint úgy, hogy rendszer van, nem káosz) míg a párom inkább azt szereti ha megmondják mit kell csináljon, és határozatlan a legtöbb dologban (még akkor is, ha az ő teljesítménye kiemelkedő másokhoz képest).
Ezt ő is szereti, nem csak az én kedvemre történik.
Kérdező, téves a kiindulas a gondilatmenetedben, ha azt hiszed, hogy ezt eltűri egy nő, és nem élvezi. Ha így lenne, nem lenne kapcsolat...
Szeretem, de mindkettőnknek megvan a szerepe a kapcsolatban, én szeretek irányítani, "Férfi" lenni a szó hagyományos értelmében, ő pedig “a Nő".
Az ágyban, szexben viszont teljesen alárendel a kedvesem, hogy miért van így, az hosszú történet. De így fogadta el, és tökéletes kapcsolatban élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!