Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy csak adni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy csak adni szeretek a szexben de kapni nem mert az a része már nem izgat? 19L

Figyelt kérdés
Ugy értem, elvagyok az önkielégítéssel, meg ja, aztán nekem pl elég ha azt teszem ami jó a partneremnek amit ő akar. Pl azt nem akarom hogy megdugjanak és nem szeretem ha más hozzám ér, meg ha meztelen vagyok. Viszont pl ha csak kiverni kell meg leszopni akkor azt szeretem, de a többi resze nem érdekel. Csak ezt a két dolgot teszem szívesen, a többit nem. És tényleg csak adni szeretnék de nem akarom h más hozzám érjen. Egyáltalán nem. Csak az a jó nekem ha a partneremnek jó és látom hogy élvezi.

aug. 26. 21:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok olyan fickót fogsz találni, aki megelégszik azzal, hogy leszopod, de nem rakhatja be.
aug. 26. 21:30
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Sok pasi van akinek ez bejön. Főleg akik önzőek és párkapcsolatban is csak a saját kielégülésüket keresik.
aug. 26. 21:31
 3/17 anonim ***** válasza:
87%
Mert még nem találtad meg azt a pasit akinek vágysz az érintésére (is). Majd eljön, még fiatal vagy :)
aug. 26. 21:32
 4/17 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom miért van, de nekem ez is bejönne! :)
aug. 26. 21:33
 5/17 VadApuci ***** válasza:
100%
eléggé szubmisszív hajlamra utal ez a gondolkodásmód. egy olyan férfi(dom) kell neked, aki csak a saját élvezetét keresi ;)
aug. 26. 21:34
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem mondanám, hogy teljesen rendben zajlott a szexuálpszichológiai fejlődésed, én szakembert ajánlanék, mert ez így nem fog mindkét fél számára megfelelő, ideális és kielégítő párkapcsolatot hozni az életedben.
aug. 26. 21:36
 7/17 anonim ***** válasza:
Sokáig én is így gondolkodtam, de tudom magamról, hogy én szégyellős vagyok, vagy legalábbis akkor az voltam.
aug. 26. 21:44
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neked vagy saját magaddal van bajod, vagy az eddigi paetnereid nem voltak túl jók. Akármi is történt veled, azt vontad le belőle tudat alatt, hogy nem "érdemled meg", hogy élvezd.
aug. 26. 21:45
 9/17 anonim ***** válasza:
83%
Kamu...
aug. 26. 21:53
 10/17 anonim ***** válasza:
88%

Pedig nincs attól jobb, ha jól beléd élvez egy pasi :P

N

aug. 26. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!