Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ennyire divat a csupasz makk?
Egyre többször hallom, hogy más baráti társaságokban beszélnek erről, hogy rengeteg fiú úgy tartja a fitymáját, hogy ne fedje be a makkot egyáltalán ezáltal mindig csupasz és fedetlen. Edzőtáborban is többen csinálják, osztálytársaim közül is néhányan..
Haverom aki elég tájékozott azt mondja hogy jobb a szex és a női nem is jobban kedveli az ilyen szerszámot, főleg azért mert nagyon tiszta és kisebb eséllyel fertőződik.
Egész nap befülleszteni a bőr alá szoruló hugyot meg az alapból termelődő váladékot nem egészséges, pláne a melegben, aztán én korán elkezdtem kényesen ügyelni a farkam tisztaságára, utálom mikor fülledt halszaga van szegénynek, szóval vizelés után tisztára töröltem a makkom lukját és mindig a pereme fölé húztam a bőrt róla mielőtt eltettem. Nekem könnyen megszokta mert alapból nagy makkom van magas peremmel,valószínű amúgy is kinőtte volna a tokját de így még nagyobb részben van szabadon.
Az azóta kihalt index fórumon volt egy topic erről, néha lehetett érdekes tapasztalatokat olvasni
Akit kiskorában apja megtanított helyesen vizelni, annak a pénisze (makkja) vizeléstől nem szennyeződik (annak 95%-a víz), de az meg természetes hogy valamennyi előváladék termelődik szexuális gondolatoktól . A fegyvernek az a jó ha használaton kívül tokban van, az előváladék csak óvja.
Ma már általában nem illendő, ha férfinak napközben karakteres férfiillata van (ugyanakkor igazán vonzó férfin ezt is kedvelik nők), vizelések után illik egy intim törlőkendővel a makkot áttisztítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!