Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ennyire divat a csupasz makk?
Egyre többször hallom, hogy más baráti társaságokban beszélnek erről, hogy rengeteg fiú úgy tartja a fitymáját, hogy ne fedje be a makkot egyáltalán ezáltal mindig csupasz és fedetlen. Edzőtáborban is többen csinálják, osztálytársaim közül is néhányan..
Haverom aki elég tájékozott azt mondja hogy jobb a szex és a női nem is jobban kedveli az ilyen szerszámot, főleg azért mert nagyon tiszta és kisebb eséllyel fertőződik.
"a női nem is jobban kedveli az ilyen szerszámot"
Én mondjuk pont nem.
A lányoknak tetszik ez a látvány. Persze csak akkor, ha a makk tiszta.
Egyébként nekem ha feláll, akkor amúgy is magától kicsúszik a makkom. Wellnessben többször megtörtént már. A lányoknak tetszett.
Meleg van, aztan persze, hogy jobb erzes ha nem pacolodik egesz nap valami zart terben. Sok helyen veglegesen lemetelik de Europa nagyreszen attol kulturalisan idegenkednek igy marad az, hogy a fitymat hatrahuzva tartjak.
Az furcsabb, hogy ezt divat kulon megbeszelni....
Nekem magától hátra megy de csak félig fedi a makkot.
Nem szeretem mert néha fáj.
Semmit nem tesz hozzá a szexhez vagy vesz el belőle.
Van hogy, 2 perc alatt elrobbanok meg van hogy, fél órán keresztül is tudok reszelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!