Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érdemes szex babát venni, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes szex babát venni, ha egyedül szeretném gyakorlni a szexet? Kifejtem a miértet a leírásban.

Figyelt kérdés

19 éves srác vagyok. Most van az első barátnőm. Borzalmasan esetlen vagyok az ágyban. Az előjáték, ujjazás.. már megy. Konkrét csípőmozgás, ilyesmi.

A barátnőm nagyon megértő, de én mindig felhúzom magam hogy ügyetlen vagyok. Aztán már azért sem tudok teljesíteni mert felhúztam magam.

Szélsőségesen nem vagyok cooperatív alkat. Ezen sajnos nem tudok változtatni, higyjétek el már próbáltam más élethelyzetekben is. A házifeladatomat sem tudtam soha megcsinálni ha valaki segít, bár ez lehet nem a legjobb példa. Nyilván az önkielégíteni is egyedül tanultam meg..

Tudom hogy furán hangzik, de tényleg szeretnék egyedül fejlődni. Akkor is ha a szex közismerten egy páros műfaj. Nagyon könnyen feszült leszek, ha más előtt vagyok ügyetlen valamiben. Akármennyire is támogató az illető.

Meg tudom venni a babát. Nyári munkákból van némi pénzem. Szerencsére a szüleim még nagyrészt eltartanak. Szóval a szükségleteim megvannak. Persze ez nekem nagy pénz. Kicsit tartok tőle hogy egyáltalán nem olyan mint egy valódi nő és csak kidobtam a pénzt az ablakon.

Prosti, ilyesmi szóba sem jöhet. Nem fogom a lánynak mondani a szexbabát, de lassan 10 éve ismer. Ha kiderül, szerintem nem fog ledöbbenni. Tudja hogy kicsit kattos vagyok. Meg látja hogy zavar hogy nem vagyok ügyes. Olyasmit viszont nem csinálok, ami ha kiderül azzal megbántanám. Ez inkább csak kellemetlen, nem fárasztom vele.

Nem felfújhatóra gondoltam, hanem rendes plasztikra. Ilyesmire: [link]

Ez persze csak egy példa, nagy a választék. Egyelőre azon gondolkodom, hogy van-e értelme az ilyesminek. Utána elmerülök a részletekben.

aug. 25. 11:19
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
48%
Persze ez nem a te hibád, nyilván a technika fejlődésével jutottunk el ebbe az egyébként rettentő kényelmes világba, megakadályozni, visszacsinálni nem tudjuk, csak hát ennek is vannak hátulütői.
aug. 25. 11:48
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem jó ötlet, hiszen lehet, hogy te begyakorolsz valamit, ami szerinted úgy jó, és a szexbaba nem szól, hogyha rosszul csinálsz valamit. Aztán ha kipróbálod élesben a barátnőddel, neki lehet, hogy az a mozdulat vagy bármi nagyon fájna vagy kellemetlen lenne. Nálatok nem az a megoldás, hogy egyedül próbálj meg jobb lenni, hiszen az a lényege, hogy a párodnak akarsz élvezetet nyújtani. Ergo vele kell megbeszélni, hogy mit hogyan szeret, mit hogyan csinálj. Aztán gyakorolni, gyakorolni, és egyre jobb leszel. Senki sem születik lepedő akrobatának. Az is lehet, hogy összejössz valakivel, akivel tök jó a szex, úgy gondolod jó vagy, aztán a következő párod meg pont nem úgy szereti, ahogy eddig csináltad. Ezért nem gondolom azt, hogy van olyan, hogy valaki jó az ágyban. Vagyis de, akkor, ha figyel a másikra és úgy csinálja, ahogy ő szereti. De össze kell csiszolódni mindenkivel, szóval ha figyelsz a barátnődre, és próbálkozol azzal, amit mondd, akkor igenis jó leszel. Csak ne vedd magadra, ha elmondja mit hogy csinálj, mert az nem azt jelenti, hogy béna vagy, hanem hogy meg kell ismernetek egymást:)
aug. 25. 11:50
 23/30 A kérdező kommentje:

19: Lehet igazad van. Nem szoktam filozofálni, viszi az időt.

20: Ok, megfogtál. Arra nem emlékszem hogy tanultam meg járni. Ha valamiért elfelejteném, fix hogy egyedül akarnék esni-kelni, belejönni. Az mondjuk könnyebb is lenne meg nem egy páros műfaj.

aug. 25. 11:52
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Na látod, épp ez a baj.

Ma már gondolkodni lett luxus!

Néha kell kicsit unatkozni is.

Kreativitásra ösztönöz.

Mindenki siet mindennel mindenhová.

Nem kéne.

Hagyni kell mindenre elég időt, és meg kell tanulni megérteni a dolgok működését.

Ahhoz pedig idő kell.

aug. 25. 11:55
 25/30 A kérdező kommentje:

22: Köszi a választ. Lehet igazad van. Bár a párom elment. Szerintem éreztem. Meg már csak ujjal is nagyon közel eljuttattam. Én nem tudom olyan ütemben csinálni hogy elmejek. Nehezen megyek el. Azt meg nem szeretném hogy mindig ő legyen felül.

Csak nem bírok magamal. Ennyire részletesen nem terveztem, de mindegy most már leírom.

Az önkielégítés elhagyásában még van némi bizalmam. Bár már egy ideje rajta vagyok. Nyilván megszoktam hogy a markom erősebb. Meg nem csípőből hanem kézzel.

Konkrétan a fizikumomat kéne javítani, meg ráérezni a mozdulatokra.

aug. 25. 12:04
 26/30 A kérdező kommentje:
Mégegyszer köszi a válaszokat. Valamit szeretnék tenni, de esélyes hogy inkább valamilyen szexuálpszichológus, vagy tanácsadó mellet döntök. Valószínű többet tud segíteni mint a gyk., de ti is segítettetek valamennyi. Köszi.
aug. 25. 12:45
 27/30 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem mindenképp érdemes, jól fog még jönni:)
aug. 25. 13:00
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges élvezetet ad de nem olyan mint elővél meg mit tanulnál rajta ? Azt csak vágod ,hogy hová kell dugni a farkad ?

Komolyan nem is értelek ! Higgadj le! Ott az élő hús‑vér nő gyakorolj vele és ha nem is tudsz teljesíteni még nem baj van kezed is és nyelved is

aug. 25. 13:17
 29/30 Senior Séf ***** válasza:
100%
Mondjátok, hogy ez csak valami ócska vicc!
aug. 27. 17:15
 30/30 A kérdező kommentje:
Csak a kedvedért kimondtam. Hallottad? Remélem nem, mert akkor a kanapé mögött bújkàlsz.
aug. 27. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!