Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen érzés a penetráció?
Ez változó, hogy tud-e egyáltalán hüvelyi orgazmust elérni valaki. Nekem megy, de volt már olyan, mikor csikló izgatás is kellett mellé.
Van, hogy nem tud elélvezni valaki, de attól még nagyon élvezi a behatolást és a behatolós szexet😊
Nekem magától a lényegi akciótól, behatolástól nincs orgazmusom, de nagyon jó érzés.
Izgat a párom közelsége, hogy ő élvezi, és én is élvezem. A hangok, a szagok, az érzések, a másik teste, az intimitás, mind csodás dolgok. Stimulálja a G pontot, ha van orgazmus a behatolás közben, ha nincs.
Közben lehet foglalkozni mással is, és már jön is az orgazmus.
Nem minden az orgazmusról szól.
Az odavezető út sokkal élvezetesebb, mint az a pár másodperc, amíg tart.
Én megértem, ha egy nő élvezi a behatolást amellett, hogy orgazmusa csak csiklóizgatással lehetséges.
Én pl nem tudok, vagy csak nagyon nehezem elélvezni attól, ha orálisan kényeztetnek, de punciba nincs ilyen gondom. Ettől még igénylem, és élvezem, ha szopnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!