Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy jártam, hogy nem állott fel amikor kellett volna több alkalommal is egymás után. Hogy lehet ezt kezelni hatékonyan? 37F
Először is részvétem, hogy a bomba csaj a gimiből nem lett meg! Másodszor: szerintem is fontos, hogy ismerjétek egymást JOBBAN, és legyen ebből fakadó bizalom, s ne csak bumm-bele.
Mi lenne ha előtte lazítánál/lazítanátok: esetleg egy kis pia, egy kis cigi, vagy amit szerettek. Vagy több időt adnál magadnak? - hosszú wellness hétvége. Ez alatt már simogatni egymást, bújni DE nem szúrni. Szúrni csak az utolsó nap. Így adhatnád be a lánynak, hogy: "szeretnék egy hosszú hétvégét veled, de nem azért, hogy rögtön megfektesselek..." Szépen fogalmazd meg :) Aztán ha van tipi tapi, bújás, meg simi és azalatt is áll mint a cövek, akkro valszeg a hosszú hétvége utolsó napján se lenne gond. De igazából ha előtte is áll, akkor nem is kell megvárni az utsó napot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!