Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiatal lány el tudja érni, hogy egy idősebb pasi beleszeressen?
Figyelt kérdés
Ha a lány kb 15 éves akkor el tudja érni, hogy egy 30 körüli pasi beleszeressen?aug. 24. 16:51
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Talán
19 szavazat
1/14 anonim válasza:
A párom 28 évesen érte el, hogy 47 évesen beleszeressek 🙂
3/14 anonim válasza:
Elérni sehány évesen se. Vagy beleszeret a másikba, miután megismerte, vagy nem. Ezért nem lehet tenni.
4/14 anonim válasza:
El tudja.. ne legyél gyerekes csitri, legyél NŐ amennyire tudsz, ez az egyik fontos részlet..
6/14 A kérdező kommentje:
Ugy gondoltam az "elérnit" ha mind a 2 tetszünk egymásnak mondjuk akkor igen? Mert olvasgattam ilyen hasonló kérdéseket, és volt olyan hozzászolás, hogy az idősebb fél elmebeteg csak akkor szerethet bele ilyen fiatalba... Szerintem meg nem, a kor csak egy szám.
aug. 24. 17:23
7/14 anonim válasza:
Ez a hihetőbb,fordítva nehezebb a helyzet.
8/14 anonim válasza:
6. Persze, akkor igen, ha a tetszés alatt a külsőt és a belsőt is érted.
Az elmebetegezőkkel ne törődj, az agymosottak ugranak az ilyen, nagy korkülönbségű kapcsolatokra...
9/14 anonim válasza:
Osztálytársam anno 12 éves (asszem 6.-asok voltunk?) korában már barátnője volt egy 25 éves srácnak. 15 évet voltak együtt, hazasok is voltak, született egy gyerekük is, most kb 1 éve mentek szét.
10/14 anonim válasza:
Mindenesetre nagyon érettnek és óvatosnak kell lennie, hogy észrevegye, ha csak ki akarják használni!
Nuku szex még legalább 1-2 évig. Ha a férfi ebbe belemegy, akkor hihető a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!