Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tehetnék hogy újra működjö...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék hogy újra működjön odalenn?

Figyelt kérdés

22 éves srác vagyok, azzal a problémával szembesültem 2 napja , hogy nem áll fel ha akcióra kerülne a sor.

Több párkapcsolatom volt és egyejszakasok is, eddig nem volt problema .

Május-aprilisban egy akkori baratnovel kitűnő volt minden . Majd a szakítás megviselt.

Egész júniusban kezdődött , mikor egy alkalmival akivel össze jártunk , hogy gumit akartam húzni és lelankadt tőle. Azután rá pár hétre össze költöztem újra a toxikus exemmel, ( nem az áprilisi)egy hónapig , akivel a szex mindig is borzalmas volt, már ha volt havi 1x max . 1 hónap szünet után lett egy új kapcsolatom . Első pár hétben nem volt probléma, viszont tegnap előtt sokat veszekedtunk , lehet a lelkem melyen nyomaszt amit mondott. De utánra szexre került a sor és a gumi miatt lelankadt. Másnap reggel gumi nélkül simán bement, de azonnal ki is vettük. Ezután egész délután próbálkozott a lany, kezembe vettem a gumit és azonnal össze ment. Most úgy érzem abszolút nincs hozzá kedvem, pedig ki utasítana vissza egy meztelen lanyt mellette az ágyban. Este se működött és most reggel se érzem úgy hogy menni fog. Mi a teendő ? Pszichológus? Vagy magától elmúlik? Az a rémisztő, hogy nekem nem voltak ilyen problémáim régebben

aug. 24. 07:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondanám , mivel te még igen fiatal vagy és ahogyan írtad is , gumi nélkül simán feláll .

Ez vagy csupán stressz , vagy valami hasonló idegrendszeri dolog lehet .

Első körben talán érdemes lenne elbeszélgetni valóban egy pszichológussal .

aug. 24. 08:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Most komolyan, ez mi, amit csinálsz? Nem kéne kicsit lassítani? Felszínes kapcsolatból esel felszínes kapcsolatba. Kapcsolatfüggő vagy? Rettegsz, hogy egyedül maradsz? Májusban volt egy lelkileg téged megviselő szakítás, azóta volt egy alkalmid, egy felmelegítetted a toxikus exeddel, és most megint egy új. És csak augusztus vége van.

Érzelmileg, intellektuálisan fel kéne dolgozni a kudarcos párkapcsolataidat, de erre semmi időt nem hagysz magadnak. Ráadásul egy hónapja jöttél

össze valakivel, és már veszekedtek. Ezen is el kéne gondolkodnod. És akkor csodálkozol, hogy lelki problémák miatt nem áll fel.

aug. 24. 10:20
 3/3 A kérdező kommentje:

Ebben teljesen igazad van. Jól látod . Ma félig -meddig reggel sikerült .

Problema valóban lelki. Akivel megviselt, neki velem volt az első . Ő szakított , teljesen jogosan velem. Sokáig lelkiismeret furdalasom volt. Ha a gumit a kezembe veszem, ő jut eszembe róla. Pl ma délelőtt a petting jól ment , kipihenten kemeny voltam , majd a kezembe vettem a csomagolást és kezzel kellet izgatni hogy ne menjen le, pedig fel se húztam.

Probalom túl tenni magam rajta

aug. 24. 12:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!