Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Intim képek küldése párkapcsol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Intim képek küldése párkapcsolatban, - szerintetek felfújom?

Figyelt kérdés

Szerintetek felfújom?

A párom (8 hónapja vagyunk együtt) mostanában előhozakodott az ötlettel, miszerint válthatnánk néha intim képeket. Félig poénként jött fel, mert hogy tudassuk, biztonságban hazaértünk, vagy ő hogy megérkezett a munkába (messziről jár, kocsival), küldeni szoktunk egymásnak egy "."-ot. És mondta, mi lenne, ha ehelyett a pont helyet küldenének ilyesmit, vagy jó reggelt üzenetkor.

Tegnap írt is, hogy "Jó reggelt! Nem kaptam fotót...".

Bennem ez viszont rossz érzéseket keltett, mert arra emlékeztetett, hogy amikor meg én próbáltam lendíteni a szexuális életünkön azzal, hogy jeleztem neki, örülnék, ha amikor a városban jár és holtideje van, hozzám is feljönne csak amiatt (gyors szex miatt), azt mondta, azért nem csinálja, mert én a barátnője vagyok és nem akar úgy kezelni, mint a korábbi "listás lányokat" (előttem, miután vége lett két hosszabb kapcsolatának, csak a testi igények kielégítésére voltak női, hozzájuk járt be, amikor éppen útbaestek, pl. munkából hazamenet vagy ha bejött a városba ügyet intézni és várakoznia kellett).

És ezt én csak nem tudom összerakni, hogy arra azt mondta, nem akar úgy kezelni, mint azokat a nőket (azt is hozzátette, hogy akkor meg biztos azon akadnék fent, hogy "csak emiatt jössz fel?"), viszont a képes ötletet meg akarta, pedig azzal méginkább úgy kezelne szerintem, mint őket.

aug. 24. 05:24
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
*küldenénk
aug. 24. 05:25
 2/16 anonim ***** válasza:
az a kérdés, hogy te ezt akarod, téged izgatna ez?
aug. 24. 05:26
 3/16 A kérdező kommentje:

Engem nem igazán, nem értem, mi a jó benne

De miatta megcsinálnám, nyilván az én stílusomban (nem meztelenül, hanem kis kompromisszummal, fehérneműben, vagy ha meztelenül, akkor is csak sejtetve, igényes módon. /fotóztam korábban, szóval tényleg figyelnék rá, hogy olyan legyen az a kép, ne csak egy telibefotózott valami)

Inkább mondom, csak amiatt nem csináltam meg arra pörögtem rá, hogy szarul esett belegondolni, hogy olyannal is csinált ilyet, akihez nem is fűzték érzelmi szálak, és hogy akkor mégis mivel vagyok én különlegesebb.

aug. 24. 05:30
 4/16 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy mindig olyannal jövök össze, akivel szex terén is teljesen más az értékrendünk, mert nekem abba is tök nehéz belegondolni, hogy érzelem nélkül is képes legyen rá az ember. Én értem, hogy ez férfiaknál máshogy van, stb., csak így meg folyton azon rágódom, hogy akkor ez nem beárazza a szexet? Mármint, ha bárkivel tudott ő is, akkor honnan tudjam, hogy a velem való az mást jelent neki.
aug. 24. 05:33
 5/16 A kérdező kommentje:

Vagy hogy mondjam, én értem, hogy valószínűleg más, mert velem 8 hónapja együtt is van, szóval minket nem csak az köt össze. Inkább csak amiatt félek, hogy nem vagyok elég neki, mert ha az lennék, akkor nem természetesen úgy érezte volna, hogy hozzám is akar úgy járni?

Erre mindig azt mondja, hogy de ezen ne lovagolnak, az tényleg csak arra volt, hogy férfiként X időközönként kielégüljön, ne lássak bele többet és ne ahhoz hasonlítsam magam.

De nem tudom nem ahhoz. Olyan is volt, hogy korábbi munkahelyén csinálta, pl. látta, hogy egy takarítónő vevő rá, és akkor vele összeálltak párszor. És akkor belegondolok, hogy de ha velük tudott alkalmi szexelni, akkor az azt jelent-e, vonzóbbak voltak-e számára vagy hogyhogy.

aug. 24. 05:40
 6/16 anonim ***** válasza:
93%
Kissé körülményesnek érezlek.
aug. 24. 05:50
 7/16 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd..? 😅 Mármint legalább egy mondatban, hogy értsem, mire gondolsz pontosan.
aug. 24. 05:55
 8/16 anonim ***** válasza:
58%
Eddig nem kellett kép, most meg már kell? Na, akkor meg lehet mutatni bárkine... én biztos nem tenném, ha eddig nem kellett. Az elején még értem, de 8 hónsp után fura.
aug. 24. 06:34
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Csak nyöszörögsz itt.
aug. 24. 07:20
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs gond ilyen képekkel, ha megbízol benne hogy nem megy tovább. Plusz arra is kell gondolni mi van ha szétmentek. Nekem is vannak ilyen képeim az exemtől.
aug. 24. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!