Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti leborotválnátok a barátnőtök nemi szervét, ha megkérne rá titeket?
Figyelt kérdés
Vagy kiábrándító, ha bevon titeket egy nő az ilyen intim szépítkezési procedúrákba?2024. máj. 8. 02:13
A kérdező szavazást indított:
Megtenném
Nem tenném meg
41 szavazat
2/17 Erwin76 válasza:
Rendszeresen borotválom a feleségem. Ez természetes nálunk.
3/17 Anonimus75 válasza:
Mi is besegitünk egymásnak izgató is
4/17 anonim válasza:
Rendszeresen borotváltam a barátnőmnek,nem csak ott,mindenhol.
5/17 anonim válasza:
Neki ez egy "magánszféra. Nem a bizalmatlanság, csak ez a "tudod, szóval na érted kategória. Nem minden lány egyforma. Most ő ilyen.
6/17 anonim válasza:
Lányként,engem a barátom kért meg,hogy hagy borotválja le ő.
7/17 anonim válasza:
Én eleve nem borotválom a csajom, mert szőrös a puncija. Miattam hagyta meg, mert nekem az tetszik. A combja belső felét borotválja csak le, ahhoz meg én nem kellek. Ha a csupasz puncira buknék, akkor szívesen leborotválnám neki.
8/17 anonim válasza:
Mar sokszor leborotváltam neki és a kényesebb részeknél jobban megy mint neki.
9/17 anonim válasza:
Mi rendszeresen egymásnak borotváljuk. Így mindig tökéletesen simák leszünk.
10/17 anonim válasza:
Én megtenném, nagyon szívesen, de sajnos nem akarja még magának sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!