Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanád?
"A témát az itt kisebbségi komplexussal rendelkező emberek vitték, el más irányba, akik mindenképpen a saját akaratukat akarják érvényesíteni másokon."
Aztán miben nyilvánul meg ez a kisebbségi komplexus, ha nekem semmilyen puncim sincs, amivel érintve lennék, lévén, férfi vagyok? Jelzők aggatása helyett próbáld meg felérni ésszel, amit írtam.
Aki már részesült valódi szexben (rosszban és jóban is), az nem köt tetszést a punci kinézetéhez, csak ahhoz, hogy mennyire működik.
Nem mondja azt, hogy a hamburgerpunci a kedvence, ha találkozott már olyannal, és gyötrelem volt minden pillanat, de az sem, hogy utálja azt, mert lehet, a következő viszont isteni lesz. Mit mond tehát? Hogy legyen kívánós.
Analóg példa, onnantól kezdve, hogy egy nő találkozik egy akármilyen idealizált mérettel (a nők nem idealizálnak nemiszerveket, de tegyük fel a példa kedvéért), ami mondjuk nem áll fel, onnantól kezdve már csak egyvalamit tart szempontként meg: legyen jó. És ebben nem az számít, hogy húspénisz vagy vérpénisz, metélt-e, vagy sem, stb.
Már az is önmagában beszédes, hogy ezt a puncitablót tucatszor láttam már itt belinkelve, de faroktablót nőktől még egyet sem.
"Aki pedig "lányként dekoltázsvillantó és bikiniben pucsítós képekkel próbál lájkokat farmolni magának" az nem figyelem, hanem önbizalom hiányos."
Honnan tudod? Ismered a kedvenc színét, vagy tudod, mi a kedvenc étele? Ha nem, akkor hogyan teszel ilyen megállapításokat...?
Na ugye, hogy ugye.
Miben nyilvánul meg a kisebbségi komplexus? Hogy ha valaki mondjuk alacsony vagy kicsi a farka vagy szűz vagy nem tudom(nem ismerek itt személyesen senkit) és ha már valakit, kicsit is érdekelnek a külsőséget, akkor azt még is hogy képzeli...??
Senki nem írta, hogy melyiket szereti vagy utálja ezt csak ti szajkózzátok itt folyamatosan, de nyilán való, hogy nincs összefüggés a kinézete és működése között. Hű milyen meglepő....
"Honnan tudod? Ismered a kedvenc színét, vagy tudod, mi a kedvenc étele? Ha nem, akkor hogyan teszel ilyen megállapításokat...?"
Onnan drága barátom, hogy aki nem önbizalom hiányos, annak nincs szüksége folyamatos külső megerősítésre. Fura nem?
Tessék itt a farok táblázatod, hogy örüjjé.
"Miben nyilvánul meg a kisebbségi komplexus? Hogy ha valaki mondjuk alacsony vagy kicsi a farka vagy szűz vagy nem tudom(nem ismerek itt személyesen senkit)"
És rám melyik állítás teszi igazzá azt, hogy kisebbségi komplexusom lenne?
183 cm magas vagyok. Nem gondolom magamat alacsonynak. Nem szoktam ezt leírni, de tessék, te most megkapod, 16 centis - ezzel is meg vagyok elégedve. Szűz sem vagyok, nagyon vonzó feleségem van.
Tehát?
"és ha már valakit, kicsit is érdekelnek a külsőséget, akkor azt még is hogy képzeli...??"
Nem, a külsőségek fontosak. Itt arról van szó, hogy valaki azt hiszi, a puncitípusok között tud rangsorolni kedvenclistát. Holott annak van a legkevesebb köze ahhoz, mennyire élvezetes, szemben azzal, hogy milyen nedves, tág vagy szűk, hosszú vagy rövid. Ha már nem csak képekre, vizuálisan ingerel valakit egy punci, akkor megtanulja ezt. Amikor még gyerek, sok fogalma nincs erről.
Ha van
- 10 babapuncis lány, és közülük 4-el élvezem a szexet;
- 10 hamburgerpuncis lány, és közülük 5-tel élvezem a szexet;
- 10 kagylópuncis lány, és közülük 7-tel élvezem a szexet;
- 10 salátapuncis lány, és közülük 3-mal élvezem a szexet;
- 10 pillangópuncis lány, és közülük 5-tel élvezem a szexet;
Akkor mit fogok mondani, melyik a kedvencem?
A kagylópuncis? Nem, mert egy részével jó volt a szex, egy részével nem. A pillangópuncis? Megintcsak nem. Mert egy részével jó volt, egy részével nem. Akkor hát melyik?
Amelyikkel jó! És mitől jó? Hát nem a kinézettől, az ebből világos. Míg lehet, hogy szűk vs tág lebontásban 0-100 lenne az arány. Vagy más összevetésekben. Amik akkor jönnek elő, ha az ember már nem csak a márkával helyettesíti, miközben képeket néz.
"Onnan drága barátom, hogy aki nem önbizalom hiányos, annak nincs szüksége folyamatos külső megerősítésre. Fura nem?"
Egyetértek. Na, akkor pontosan leírtad azt is, amit én a kérdező kapcsán. Nem kell tudni valakinek az élete minden területét érintő részletet ahhoz, hogy megállapítsuk egy-egy viselkedésformából egy személyiségjegyét.
"Tessék itt a farok táblázatod, hogy örüjjé."
Remélem, szeptember 1-el kezdődik az új tanév neked, mert a szövegértés még nem megy. Én azt írtam, hogy az ittlétem hosszú évei alatt még nem láttam olyat nőktől kiírva, hogy faroktablót linkeljenek be, minthogy melyik a kedvenc, ellenben ezt a kérdést már kismilliószor, ugyanezzel vagy más-más képösszeállítással.
---------
"Ez pedig azért is sajnálatos dolog, mert például az utak is tele vannak ilyen önkéntes igazság osztó/baromira frusztrált emberekkel."
Még leírhatod százszor is, hogy frusztrált vagyok, attól még nem leszek az. Pontosan azért, mert megvan mindenem az életben, mert valami olyat értek, amit te nem, és nem hallgatsz a javító tanácsra sem, így nem is fogsz előbbre lépni.
"Mindenkinek azt javaslom, hogy sportoljon, szexeljen és próbáljon eleget pihenni, de mindenek előtt nézzen magába."
Pipa, és majd ha eljutsz odáig, hogy felérted ésszel, amit átadni próbáltam, te is fogod pisilésen kívül másra is használni a kukidat. De addig el kell jutnod fejben egy érettségi állapotba, ami nem azzal kezdődik, ha safe space-be zárod magadat a külvilágból jövő meglátásokkal szemben, mint teszed most.
Még egy jó tanács: egy randin se nyiss azzal a nő felé, hogy milyen puncija van, mert neked a csigatalppunci a kedvenced, mert ki fog röhögni, és párkapcsolatra alkalmatlan, éretlen személynek fog tartani, jogosan.
Ennyi voltam. További kellemes napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!