Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanád?
Kb ugyanezt írtam én is, csak talán nem sikerült lemennem a te szintedig.
Hol írtál ilyet? Nos, aki a punci kinézetével foglalkozik, az jelentőséget tulajdonít a punci kinézetének. Nem elég egyértelmű? Ami, ahogy mondtam is, szellemileg egy kör azzal, aki a farokméret és a minőség között keresi a párhuzamot. Szóval elég álságos ez a műkiborulás.😃
Ellenkezőleg, én boldog házasságban élek, csodálatos feleséggel, és egy gyönyörű kisgyerek apjaként.
Talán azért, mert nem a puncikinézet és a farokméret van a szemem előtt, mint a nőt csak .jpg formában látott, valóban frusztrált felhasználóknak. Ehhez kell egyfajta szellemi érettség.
Hogy kerül az illető a rovatba,punciformák kérdésre,válaszolva.
🤔
🤭
😁
Zseniális ez az oldal! Tehát a punci kinézettől eljutottunk gyakorlatilag a gyereknevelésig :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Fú gecc... Amúgy én se ez alapján választok meg nem mell méret alapján, ettől függetlenül mindenkinek van amit preferál és van amit kevésbé. ENNYI! Csak itt ugye mindenki mindent jobban tud a másiknál. Nem rég írtam ki kérdést az autós topikba és egy csomó új dolgot tudtam meg magamról, például az anyagi helyzetemről. Mondom én, hogy sok a frusztrált, úgy hogy ezt csak itt hagyom nektek :))
"Zseniális ez az oldal! Tehát a punci kinézettől eljutottunk gyakorlatilag a gyereknevelésig :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"
Nem, én pusztán arra reagáltam, hogy nem a megkeseredett incel szól belőlem, de lehet, egyszerűbb formába kellett volna becsomagolnom a mondandómat, mert nem lőttem be azt a szmájlitenger jelentette színvonala ide.
"Fú gecc... Amúgy én se ez alapján választok meg nem mell méret alapján"
Nem is arról van szó, hogy nem ez alapján kell választani párt, hanem hogy eleve komolytalan a kinézet és a vonzódás között párhuzamot állítani.
Nők között nem látsz olyat, hogy "lányok, nektek a lógósabb, vagy a szűkebb herezacskó a kedvencetek?".
És ez a lényeg, amit mondtam: Attól lesz jó a szex, ha a punci felizgult, és kíván is téged, nem attól, ha pillangós, vagy salátás, hamburgeres, baba, vagy egyéb. Így erre _épeszű ember nem mondja_, hogy "a babapunci a kedvencem", mert tudja, látott már annyit az életben korábban, hogy kifogott mondjuk egy babapuncist, és a lány csak fekszik alatta mint egy hideg jégdarab, majd együtt van egy mittudomén, csigatalppuncissal, ő pedig a gerincvelőt is felszippantja magába.
És mit fog mondani következő alkalommal? Hogy a babapuncik a kedvencei? Nem, nem azt fogja mondani. Hogy a csigatalpasak? Nem, azt sem. Mert a következő, aki közönyös vele, talán pont olyan lesz.
Hanem hogy azok a puncik, amelyikek kívánják őt. Ez a válasz. Az tetszik.
"ettől függetlenül mindenkinek van amit preferál és van amit kevésbé."
"Kedves 21-es! Akkor ha már ennyire jól ismersz(amit én egyáltalán nem vonok kétségbe) kérlek leírnád, hogy mit sportolok vagy milyen autókat szeretek vagy milyen magas vagyok. Hát ha tudok meg új dolgokat. :P"
Teljesen irrelevánsak abból a szempontból, amit én leírtam. Ha valaki punciformákat versenyeztet, nem kell tudnom hozzá, mit sportol, hogy világosan mutassa a szellemi éretlenségét, ahogyan ha valaki mondjuk lányként dekoltázsvillantó és bikiniben pucsítós képekkel próbál lájkokat farmolni magának, ott sem kell tudnom, hogy mi a kedvenc zenéje ahhoz, hogy lássam, figyelemhiányban szenved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!