Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy önmegtartóz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy önmegtartóztatás közben sokkal energikusabb, hatékonyabb vagyok?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben kezdtem el kísérletezni ezzel.

Észrevettem egy "magamat elhanyagoltabb" hét után/alatt, hogy sokkal jobban bírom a strapát, sokkal koncentráltabb vagyok.

Ezen az analógián elindulva, újfent kísérleti jelleggel, egy "foglalkozósabb" héten a munkám, és a mindennapi dolgaim is sokkal nyögvenyelősebben mentek.

Most megint kb. egy hete hagyom magam, nagyjából a legyet is röptében (amúgy szörnyű), de újra szárnyalok.

Miért lehet ez? Ti tapasztaltatok hasonlót?

Egyébként lehet ennek valami negatív következménye?

aug. 23. 20:49
 1/8 anonim ***** válasza:
11%
😂😂😂🤣 neeee
aug. 23. 21:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Pedig de 😀
aug. 23. 22:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Szóval ha nem maszturbálsz több mindent bírsz megcsinálni a hétköznapi életben? Ha meg maszturbálsz, akkor minden nehezen megy?
aug. 24. 01:09
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
A természet azt akarja, hogy ne szaporodj.
aug. 24. 05:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én leszoktam róla, sokkal jobb nélküle.

Több az energiám, jobb a közérzetem amióta önmegtartóztatás végzek.

22f

aug. 24. 07:59
 6/8 anonim ***** válasza:
69%

Szia! 54 éves férfi vagyok.

Vallásos családból származom, nálunk tilos volt a maszturbálás.

Egészen idáig egyszer sem tettem ilyesmit életem során, és eddig csak 2x szexeltem életemben (2 gyerek)

Annyi helyen olvastam a maszturbálásról hogy kiváncsivá tett és nemrég 1x kipróbáltam.

Nem gondoltam volna hogy jönni fog valami de kijött egy adag.

Az érzés viszont nem volt jó, aznap teljesen kiütöttem magam, nem volt semmihez kedvem.

Megfogadtam hogy többet nem teszem.. Ez tényleg nem tesz jót

aug. 24. 08:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is fáradtabb és demotiváltabb leszek sokszor. Az is gond hogy az időt is viszi, sokszor edging-elek és ha megtehetem akkor pl szabadnapokon 3-4X is magamhoz nyúlok. Ez rengeteg idő. Fontolgatom én is ezt a kisérletet amiről írtál, mert volt hogy 1-2 nap kimaradt, de annyiból még nem állíthatnám biztosra hogy mi is a helyzet.
aug. 24. 14:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor innen ered a mondás: sokat akar a szarka, de nem bírja a farka.
aug. 24. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!