Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti meddig bírnátok ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti meddig bírnátok ki szex nélkül?

Figyelt kérdés

2023. szept. 13. 17:14
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
82%
Már 3 hónapja bírom gond nélkül, nem vagyunk ösztönlények. Nyilván jól esne már, de bármeddig kibírom amég nem találok olyat kivel szívesen csinálnám
2023. szept. 13. 17:49
 2/31 anonim ***** válasza:
92%
5 hónap volt a leghosszabb idő, már nagyon vágytam rá, de nem tudom egyébként mit jelent az hogy "kibírni", olyat soha nem lett volna szerintem hogy annyira nem bírom már hogy akárkivel lefeküdnék csak legyen már valami.
2023. szept. 13. 17:50
 3/31 anonim ***** válasza:
79%

A lányok, nők sokkal jobban elviselik,hogy nincs szex, nincs semmi kielégítés.

Mi pasik két (valaki egy) nap után már nagyon kívánja a szexet.

Én pl. azok közé tartozom, akinek nagyon nagy a szexuális éhsége és imádok adni és kapni.

Persze nem várható el a párimtól, hogy csak az én kedvemért akár minden nap leszopjon, vagy minden másnap szeretkezzünk.

Nem "szexrabolga" ő, hogy csak szexeljen.

Szóval a csajok (nem mindenkire jellemző), de akár hónapokig, évekig is kibírják kielégítés nélkül.

2023. szept. 13. 17:57
 4/31 anonim ***** válasza:
76%

Ha a fiúk (férfiak) évtizedekig is kibírják szex nélkül, (az önkielégítés nem szex), akkor a nők ennél jóval tovább bírják. Tehát egy egész életen át.

A szex az emberiség számára teljesen felesleges idő és energiapazarlás.

Az utódnemzéshez elegendő egy érzések nélküli megtermékenyítés minden különösebb bonyodalom nélkül.

Az emberi kapcsolatok pedig a nemektől függetlenek.

2023. szept. 13. 18:09
 5/31 anonim válasza:
1%
Puncit akarok!!!!!!!!!!!!!!!!
2023. szept. 13. 18:11
 6/31 anonim ***** válasza:
94%
Kapcsolatban 3 nap, amikor szingli voltam akkor 2-3 hónap után éreztem hogy mar kéne valami...
2023. szept. 13. 18:12
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
3 hónap volt a leghosszabb idő, de akkor már majdnem bárki alá feküdtem volna.. 26n
2023. szept. 13. 18:17
 8/31 anonim ***** válasza:
84%
Én két nap után hisztis vagyok...
2023. szept. 13. 18:58
 9/31 anonim ***** válasza:
94%
Kapcsolatban nem túl sokáig, szingliként meg ott a kezed, a játékszered, vagy lemész valahova bulizni / felhívod valamelyik exed / vagy pasit amelyiket ismered és tudod hogy bármikor átjönne.
2023. szept. 13. 19:58
 10/31 NTBS ***** válasza:
90%
Egyénfüggő.
2023. szept. 13. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!