Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy lany tetszik nektek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lany tetszik nektek, es mar incselkedik veletek, de beijed ha raternel a lenyegre (szuz), akkor mit csinalnal?

Figyelt kérdés
(Ha nem vagytok egyutt.)
aug. 23. 15:26
 1/10 anonim ***** válasza:
18%

Úgy hívják: szűzk.va

Menjen és játsszon a plüss állataival, ne velem.

aug. 23. 15:33
 2/10 anonim ***** válasza:
52%
Rákérdeznék: "Most akor akarsz dugni vagy nem?"
aug. 23. 15:37
 3/10 anonim ***** válasza:
34%
Kis rutinnal elég könnyen kiszúrható melyik a szűzkurrva... el kell hajtani a picsbe. :)
aug. 23. 15:39
 4/10 anonim ***** válasza:
47%
Csitri
aug. 23. 15:44
 5/10 anonim ***** válasza:
44%
Türelemmel meg lehetne szelídíteni , méghozzá úgy , hogy önmagamat adnám neki és nem kamuznék arról , aki valójában vagyok .
aug. 23. 16:33
 6/10 anonim ***** válasza:
47%
#5 ezért maradsz örökre szűzike.
aug. 23. 16:47
 7/10 anonim ***** válasza:

5# Nem önmagad kell a nőknek, hanem a férfiideál. Ha ezt el tudod hitetni velük, nyert ügyed van.

Olvasgasd a rovatot, milyen pasiknak jut nő.. Szerinted ők önmagukat adták első randin?

aug. 23. 16:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Minél inkább töketlenkedsz, annál inkább szivat. Légy határozott (a férfiak tulajdonsága), és pont kerül a dolog végére.
aug. 23. 17:44
 9/10 anonim ***** válasza:

6 és 7 /

Nem voltam sok nővel életemben és való igaz , sok nőnek nem jöttem be mint férfi , de tudtam hogy én valóban nem vagyok a nagy átlag nők kedvence .

Mivel mindig önmagamat adtam , így a kapcsolataim mindig komoly s tartós kapcsolatok voltak , mert nem az volt a célom , hogy mindenáron meghódítsam a nőket esetleg valami " kamu szöveggel , mert ez esetben a kapcsolataim rögtön a hazugságokra épült volna .

Számtalanszor szem és fül tanúja voltam olyan ismerkedéseknek , ahol a csávó már - már engem is idegesített a kamu szövegeivel , annyira átlátszó volt.

De be jött neki , mert a csaj akit sikerült így meghódítania , nyilván csak egy éjszakát akarhatott , vagy nem komoly kapcsolatot .

És szerintem a csajnak ott csak a külső számított s talán csak ara várt , hogy vigye már el egy menetre az a csávó , ezért tűrhette és hallgathatta türelemmel végig a sok kamu szövegét a csávónak .

Egy értelmes , művelt s intelligens nőnél az a szöveg , alig ha jött volna be véleményem szerint .

5 / - voltam .

aug. 24. 07:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Hazugságokra ( épülte - k ) volna ...
aug. 24. 07:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!