Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lany tetszik nektek, es mar incselkedik veletek, de beijed ha raternel a lenyegre (szuz), akkor mit csinalnal?
Úgy hívják: szűzk.va
Menjen és játsszon a plüss állataival, ne velem.
5# Nem önmagad kell a nőknek, hanem a férfiideál. Ha ezt el tudod hitetni velük, nyert ügyed van.
Olvasgasd a rovatot, milyen pasiknak jut nő.. Szerinted ők önmagukat adták első randin?
6 és 7 /
Nem voltam sok nővel életemben és való igaz , sok nőnek nem jöttem be mint férfi , de tudtam hogy én valóban nem vagyok a nagy átlag nők kedvence .
Mivel mindig önmagamat adtam , így a kapcsolataim mindig komoly s tartós kapcsolatok voltak , mert nem az volt a célom , hogy mindenáron meghódítsam a nőket esetleg valami " kamu szöveggel , mert ez esetben a kapcsolataim rögtön a hazugságokra épült volna .
Számtalanszor szem és fül tanúja voltam olyan ismerkedéseknek , ahol a csávó már - már engem is idegesített a kamu szövegeivel , annyira átlátszó volt.
De be jött neki , mert a csaj akit sikerült így meghódítania , nyilván csak egy éjszakát akarhatott , vagy nem komoly kapcsolatot .
És szerintem a csajnak ott csak a külső számított s talán csak ara várt , hogy vigye már el egy menetre az a csávó , ezért tűrhette és hallgathatta türelemmel végig a sok kamu szövegét a csávónak .
Egy értelmes , művelt s intelligens nőnél az a szöveg , alig ha jött volna be véleményem szerint .
5 / - voltam .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!