Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok, kivancsisagbol kiproba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, kivancsisagbol kiprobalnatok?

Figyelt kérdés
Milyen lehet egy felcsatolhatossal megdugni egy ferfit?
jan. 22. 13:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%

Kíváncsiságból igen, nem igazán tudtam még megélni, de izgatónak találom annak a gondolatát, hogy egyszer én legyek a domináns fél az ágyban.

Viszont olyan férfivel soha nem jönnék össze, akinek ez valamiféle minden mást felülíró fétise, hogy seggbe legyen dugva...

jan. 22. 13:09
 2/12 NemFogodKitalálni ***** válasza:
88%
Egyszer az exem benyögte, hogy ez egy nagy vágya. Így hát belementem, de egyáltalán nem élveztem. Lehet lepontozni, de onnantól nagyon nagyot csökkent a szememben, mint férfi. Egyszer tettem meg neki, soha többet.
jan. 22. 13:14
 3/12 anonim ***** válasza:
80%

Nem.

Elég hogyha a munkahelyen én hordom a nadrágot és ott f@szot növesztettem.

Otthon hagy legyek már én a f@sz másik oldalán.

jan. 22. 13:18
 4/12 anonim ***** válasza:
64%

3#

A korszellem elhozta ezt a hozzáállást. A nők fas#t növesztenek, de a férfi az tudjon bánni akár egy farönkkel is.

jan. 22. 13:51
 5/12 anonim ***** válasza:
88%
Igen én kipróbálnám. De ez alkalmi kapcsolat lenne, ezekután sosem tudnám egyenrangúnak tekinteni vagy esetleg belészeretni.
jan. 22. 13:55
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem.
jan. 22. 14:38
 7/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnem kiprobalni, milyen erzes lehet, ha egy no ledominal, de nem talaltam meg ilyen lanyt sajnos...
jan. 22. 15:08
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok farönk.

De akkor is legalább az ágyba én legyen a nő és ne a pasi.

jan. 22. 15:09
 9/12 anonim ***** válasza:

1

Másfajta ledominálás nem érdekel, csak felcsatolhatós? Vannak kicsit softabb dolgok is, amikhez nem kell átmenni pasiba xd

5-nek is szól ez

jan. 22. 15:13
 10/12 anonim ***** válasza:
75%

Csináltam

Nevetséges semmi izgató nem volt

Benne

Utánna csak egy használ rxbanckènt tekintettem rá nem férfi ként

Kuka is lett

Szánalmas és férfiatlan

jan. 22. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!