Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, kiakadnátok, ha a férfi partneretek egyszer felcsatolhatóssal szeretne megdugni titeket, vagy kipróbálnátok a dolgot kíváncsiságból?
Fsszal nem megy akkor hozzám se érjen akassza fel magát
Ne bohóckodjunk már felcsatissal
Kisebbségi komplexusos pasi nekem nem kellene
Mert gondolom nem valami törpe harcost csatolna fel hanem egy ló kolbászt
Kössz de az ilyen selejtes bóhoc megy a levesbe
Szánalmas gyökér
Hát ha egyszerre mindkettővel dug, akkor sztem belemennék (gondolatban abszolút izgat a dp)
Vagy mondjuk ha vmi egészségügyi gond miatt csak így menne neki, akkor nincs választásom persze.
Szerintem félreértették a többiek. Én úgy értelmezem, hogy nincs merevedési gond a sztoriban, hisz azt írta a kérdező, hogy egyszer kipróbálná...
Szóval a válaszom: nem kifejezetten izgat a dolog, de benne lennék, ha érdekelné a partnerem. Mondjuk én eleve ritka nyitott nő vagyok, benne vagyok kb bármiben. Akár csak miért is ne alapon
25N
2
Tök legitim az álláspontod, de hogy ezt miért kell ilyen agresszív és embertelen stílusban képviselni, azt nem igazán értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!