Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem nem kíván a párom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Úgy érzem a barátom nem engem hanem csak a szexet,intimitást kívánja. Hogyan tudnám ezt vele megbeszélni, hogy nekem is szükségem van arra, hogy ő figyeljen rám? Egyáltalán megéri megbeszélni ezt? Nem alapnak kéne , hogy legyen?aug. 23. 11:48
1/7 anonim válasza:
Mire érted azt h figyeljen rád?
Szerintem, ha nem kívánna, akkor le sem feküdne veled.
L
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem jó az intimitás a kapcsolatotokban. Vagyis nem foglalkoztok egymással érzelmileg csak szexeltek (a szex is az intimitás része, de nem kizárólag). Nekem ilyenkor szükségem van az extra romantikus gesztusokra, extra randik beiktatása, közös fürdő, rengeteg mély beszélgetés, ölelgetés, annak az érzése hogy ő figyel rám meg hogy én őrá. Ezek nem nagy dolgok, de nagyon is fontos, hogy ezeket érezd és viszont, különben eléggé eltávolodtok. Emellett ahogy látom, neked az intimitás összefügg a szexualitásoddal (ez sokaknak van így, nekem is), vagyis magától az érzelmi közelségtől indulsz be.
3/7 BohócKolbász válasza:
Miket vettél észre amikből arra következtetsz hogy nem figyel rád eléggé? Vannak általános jelek, de mivel minden kapcsolat más, ezek kisebb-nagyobb mértékben eltérhetnek.
Ezeket a jeleket kéne megbeszélned vele.
4/7 anonim válasza:
Értem, önző, csak az ő igényei fontosak, stb...
Nos, akkor ürítőtartály effektus van...egy biológiai szexuális segédeszköz lettél.
Ezen nincs mit megbeszélni, előbb kellett volna gondolkodni...
5/7 anonim válasza:
Simán, közvetlenül, akár ebéd közepén feldobod körítés nélkül. Ha minden oké, szépen válaszol... ha meg bepöccen és feláll az asztaltól, abból értened kell.
6/7 anonim válasza:
Engem sem kíván... nem tudok vele mit csinálni. Válás lesz a vége és kész....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!