Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párkapcsolatban miért nincsen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban miért nincsen meg az együttműködés a szexben , másoknál is gyakori ez ?

Figyelt kérdés

Szinte mindig "csak én kezdeményezem a szexet és mikor ha sor kerül is a szexre közöttünk , párom csak egyszerűen hagyja hogy történjen , aminek történnie kell , csináljak amit akarok alapon , majd ő szól ha esetleg valamit nem akar engedni .

De sosem érzem azt hogy együttműködik velem , ez nekem olyan érzést nyújt , mintha "csak is az én kedvemért , az én kielégültségemért történne minden .

Lehet , hogy már nem szeret szexelni ?

aug. 23. 10:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
7es már volt akivel lefeküdtem mert 1 évig szexmentes volt a házasságom!
aug. 23. 13:27
 12/23 A kérdező kommentje:

5/

A ti szexuális életetek viszont egyértelműen , irigylésre méltó , jó olvasni hogy azért ilyen is létezik még ,, csak így tovább .

aug. 23. 13:28
 13/23 A kérdező kommentje:

6/

Kár hogy ezen a téren az én párom nem olyan , mint te .

De jó is lenne .

aug. 23. 13:30
 14/23 A kérdező kommentje:

8 és 9 !

Azt hiszem , sajnos szexuális téren a párjaink által ,halálra ítéltek lettünk .

aug. 23. 13:33
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem is tudom , nálunk párom a szülése óta változott óriásit a szexualitása terén , gyakorlatilag = a ( 0 ) - al !
aug. 23. 13:40
 16/23 anonim ***** válasza:
Igen, a szülés le tudja nullázni a nő libidóját. De nálunk pl nincs gyerek, mégis ez van.
aug. 23. 14:17
 17/23 A kérdező kommentje:

16/

Én nem értem miért lehet ez ?

aug. 23. 15:24
 18/23 anonim ***** válasza:

Sokaknak a szex az érzelmektől, az intimitástól függ, az elmondottak alapján ez jelenleg nincsen meg, ilyenkor csökkenhet a libidó is.

Próbáld meg elcsábítani. Vidd el randizni, vacsizni, forró fürdő, virág, nem tudom amit szeret/szerettek ketten csinálni. Szerintem ha huzamosabb ideig érzi azt, hogy tetszel neki, hogy vonzó, akkor tuti benne lesz a buliban.

aug. 23. 17:02
 19/23 A kérdező kommentje:

18/

Köszönöm a hasznos tanácsokat .

Lehet hogy szülés után esetleg úgy érezte párom , hogy ő onnan már nekem nem tetszik annyira és már nem olyan vonzó számomra , mint korábban ?.

Ere nem is gondoltam .

Bár folyamatosan kezdeményezek nála , ő gyakran visszautasít , vagy ha nem , akkor is csak olyan "egyoldalú az egész szex a részemről .

aug. 24. 08:05
 20/23 anonim ***** válasza:
Milyen sok férfi panaszkodik erre itt az oldalon. Nálunk (én vagyok a nő), mindig én kezdeményeztem, egy kezemen meg tudom számolni, hányszor kezdeményezett a férjem. Sok éve vagyunk együtt, vannak gyerekek. Ettől én évekig önbizalom hianyos voltam, pedig nem vagyok rossz nő, mégis elhittem magamról. A férjem küzdött egy halom komplexussal. Most már bánom, hogy soha nem szeretőztem, vagy nem kezdtem új kapcsolatot.
aug. 25. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!