Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is sokkal könnyebb dolguk van a nőknek szex közben?
Legalább annyi nő aggódik a puncija és főleg a melle miatt.
Feltölteti ordináré nagyra a cicit.
De nézd meg hogy a szőkének nem tetszik a hajszíne és befesteti feketére.
A fekete meg szőkíti.
Ott sokall több a depressziós minta férfiak közt .
Ez igaz, volt olyan csaj aki szégyelte a kilógó kisajkait én meg imádtam, de azért az valljuk be, létezik csúnya punci sajnos.
szerintem az nagyon ritka, ami valóban nem szép
A farokméret csak a férfiaknak számít, a nők - hacsak nem valami nagyon extrám szélsőség - nem foglalkoznak vele. Persze szorongani lehet mindenen, a nőknek is (nekem mániám volt hogy nekem rossz a cicim, meg hogy az úszógumim nem fog tetszeni senkinek sem, mindenkinek tetszett, de évek kellettek mire elfogadtam). Ez gyakorlatilag az önbizalom kérdése, ami mentális kérdés, amin dolgoznod kell, nem veled született.
A nőknek viszont sokkal kockázatosabb a szex. A teherbeesés kapcsán amellett, hogy a gyereknevelés sok esetben teljesen az ő felelősségük lehet, a védekezés is nehéz; a hormonális fogamzásgátló a testet tönkreteszi, a gumi a férfiak egy részénél komoly hisztit okoz, csomó más megoldás pedig nem biztonságos. Nemi betegségek terén csomó minden van amiben a férfiak többnyire hordozók. Emellett a nőkben csomó társadalmi gátlás van a szex kapcsán hiszen egyszerre kell jónak lenniük és nem szabad erkölcstelennek tűnniük sem, ami szorongást okoz. A nők körében emellett sokkal nagyobb a száma a szexuális erőszaknak és bántalmazásnak ami szintén rontja az esélyeiket.
Viszont fizikailag a legtöbb pózban a férfi az aktív, olyan szempontból tényleg könnyebb lehet az aktus a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!