Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha nőként (szexuális értelemben) egyáltalán nem izgat a vaginális szex?
Csináltam már, de akkor sem, inkább ilyen romantikus képzettársításom van vele kapcsolatban. A lelkemnek jólesik, ha azzal élem meg, akibe szerelmes vagyok, de ennyi. Orgazmusom sosem volt tőle, és nem is fantáziálok róla maszturbálás közben, inkabb arról szoktam, hogy egy jó pasi szopat/dugja a számat (ez a leggyakoribb), esetleg fokozatosan durvuló, kellemesen fájdalmas análról. Ha lenne egy csak testiségekről szóló szexkapcsolatom, csak azért vállalnám a partneremmel hüvelybe, hogy minden testnyílásomat átadjam neki, hogy teljesen birtokba vehesse a testemet, de egyébként nem élvezném különösképpen, ebben biztos vagyok. A nyalás sem hoz lázba, egyszerűen csak unom, el is szoktam mondani a férfiaknak, hogy ha csinálni akarják, a maguk örömére tegyék.
Miért alakulhatott ez így nálam? Van valaki hasonló helyzetben, vagy találkoztatok ilyen nővel? Sima preferencia kérdése, vagy mindenképpen valami félresiklás eredménye?
Abban, hogy kézzel elélvezek, máshogy meg nem, szerintem közrejátszik, hogy a pasik általában ügyesebbek az ujjaikkal, mint a farkukkal vagy a nyelvükkel (finommotorika). Pontosan oda és pontosan akkora intenzitással tudnak nyomást kifejteni rajtam, ahová és amekkorára szükségem van az adott pillanatban.
Szeretném hangsúlyozni, hogy nem ódzkodom a sima vaginális szextől, tudom élvezni, de kb. úgy, mint egy ölelést, nem úgy, mint egy szopatást. Kapcsolatban inkább erre van szükségem, hogy érzelmek is legyenek a szexben, ne csak basic állati ösztönök, és nem is igazán tudnék komolyat elképzelni olyan emberrel, aki arra gerjed, ha alázhat. Tudom, hogy nagyon ellentmondásosan hangzik, én sem egészen értem, hogy miért működöm így. A nyalás sem taszít kifejezetten, szimplán csak untat, mert nem elég érzékeny a csiklóm hozzá.
Szerintem normális, mindenki mást szeret a szexben. Egyébként ez szerencsés, ha a partnernek is bejön és a terhesség megelőzése szempontjából tökéletes módszer.
Nem kell azt hinni, hogy standardokhoz kell igazodni a szexben. Ha ez egy pár mindkét tagjának jó, akkor nekik így jó a nemi életük. Más meg ódzkodik az oráltól, nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!