Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az normális, ha nőként (szexuá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha nőként (szexuális értelemben) egyáltalán nem izgat a vaginális szex?

Figyelt kérdés

Csináltam már, de akkor sem, inkább ilyen romantikus képzettársításom van vele kapcsolatban. A lelkemnek jólesik, ha azzal élem meg, akibe szerelmes vagyok, de ennyi. Orgazmusom sosem volt tőle, és nem is fantáziálok róla maszturbálás közben, inkabb arról szoktam, hogy egy jó pasi szopat/dugja a számat (ez a leggyakoribb), esetleg fokozatosan durvuló, kellemesen fájdalmas análról. Ha lenne egy csak testiségekről szóló szexkapcsolatom, csak azért vállalnám a partneremmel hüvelybe, hogy minden testnyílásomat átadjam neki, hogy teljesen birtokba vehesse a testemet, de egyébként nem élvezném különösképpen, ebben biztos vagyok. A nyalás sem hoz lázba, egyszerűen csak unom, el is szoktam mondani a férfiaknak, hogy ha csinálni akarják, a maguk örömére tegyék.

Miért alakulhatott ez így nálam? Van valaki hasonló helyzetben, vagy találkoztatok ilyen nővel? Sima preferencia kérdése, vagy mindenképpen valami félresiklás eredménye?

aug. 22. 22:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%

Miért ne lehetne normális, ha nem vonz a vaginális szex.

Viszont felmerült bennem a kérdés, ha sem a vaginális szextől, sem a nyalástól nem élvezel el partnerral, akkor hogyan?

F

aug. 22. 22:06
 2/18 anonim ***** válasza:
86%

Erős pszichés eredetű blokkok, gátlások dolgoznak a tudat alattidban, de hogy pontosan mik, azt ennyiből egy pszichológus sem mondja meg látatlanban.

Egyébként a szexben minden normális amit jogszabály nem tilt, egészségre nem ártalmas és neked és a partnerednek jó. Ettől függetlenül gyanítom, hogy erős szorongásaid is vannak. Keress fel egy jó szakembert!

aug. 22. 22:07
 3/18 Lazy Lover ***** válasza:
43%
Kicsit se vagy frigid... Nem ez nem normális keress fel egy szakembert
aug. 22. 22:08
 4/18 A kérdező kommentje:

Frigid hogy lennék, ha nem vagyok közömbös a szexualitás minden formájával szemben?

Az első hozzászóló kérdésére azt tudom mondani, hogy ujjazás + csiklósimogatás kombóval lehet könnyen csúcsra juttatni, többször is akár. De ritkábban olyan is van, hogy annyira a fejemben dől el az orgazmus, hogy a nemi szervemhez hozzá sem kell érni közvetlenül, csak a helyzet izgalmától élvezek el, a tudattól, hogy éppen ezt vagy azt csinálom.

aug. 22. 22:17
 5/18 anonim ***** válasza:
60%
Mit nem adnék egy ilyen nőért!
aug. 22. 22:20
 6/18 anonim ***** válasza:
74%
A nők orgazmus lehetősége elég szélsőségesen alakul a intenzívtől a semmiig. Vagy épp, sirás, depresszió, fájdalom kiséri, szóval kb bármi lehet. Az evolució igazából nem gondoskodott a női orgazmusról, mert az nem kell a szaporodáshoz, hanem csak a véletlen alakítja a nők testét, orgazmusát. És ahogy kérdésből látszik ilyen is van.
aug. 22. 23:50
 7/18 anonim ***** válasza:
81%

Tehát akkor a vaginális szex nem vonz nem izgat ellenben alávetett szerepben a szájdugás és erőteljes anális szex igen?

Ezeket engeded is a partnereinek?

Mert ha őket nem zavarja ez akkor 5-10-15 évig tudsz ezzel gond nélkül élni.

Hosszú távon viszont azt ajánlom hogy próbálj felkeresni egy szexuálpszichológust, tudom hogy nem olcsó és azt is hogy hosszú idő mire változás lesz. Persze csak ha változást akarsz.

Párom kb 4 éve jár, neki az orgazmussal voltak gondjai, amik orgazmus a volt mindig heves sírógörcsöt kapott és nagyon rosszul érezte magát.

Nagyon erősen vdllasos családban nőtt fel és nála ez okoz egy gátat.

aug. 23. 06:19
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem igazából az furcsa egyedül, hogy attól nem élvezel hogy benned van meg a nyalás se jó, de az ujjazás meg a csikló simogatás eljuttat. Amúgy szerintem ha el tudsz élvezni a partneredtől és magadtól is, akkor nincs baj. Az hogy ez pl egy jó orál plusz análtól van meg még tetszeni is tud sok pasinak, ahogy nekem is bejön.

Szerintem a vaginális csak valami fejben lévő gát miatt nem megy, amit idővel együtt le lehet dönteni.

aug. 23. 07:06
 9/18 anonim ***** válasza:
83%

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Valakilyen lelki oka lehet ennek. A szájba dugás elég alárendelt szerepet képvisel, valamint az anális szex is. Főleg, hogy ki is emelted, hogy "fájdalmas". Valamiért szenvedni akarsz szex közben, amit élvezel is.

Egyébként pár találás szempontjából nem lesz gondod, mert kb minden pasi ilyen nőt akar sajnos és őket az sem érdekli, ha egy blokk van benned, a lényeg, hogy nem kell a puncidba rakni. Érdekes...

aug. 23. 07:43
 10/18 anonim ***** válasza:
92%
Én annyira szeretek szopatni, hogy valójában csak izgat ez a helyzet. Az, hogy neked miért és mi jó, te tudod, én örülnék. :)
aug. 23. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!