Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex szomszéddal?
Figyelt kérdés
Történt már veletek?aug. 22. 18:02
11/15 anonim válasza:
#8 vagyok, hát a szex ott történt a fürdőszobában, volt már jobb helyen is. Mint írtam sosem voltunk túlságosan beszédviszonyban, se telefonszámát közösségi médiát nem tudtam. Másnap találkoztunk és nevettünk egy nagyot, de igazából az volt az utolsó találkozásunk. Elbúcsúzni se tudtam tőle. Soha nem láttam azóta, tavaly december óta.
12/15 anonim válasza:
11 es, hát nem úgy tűnik, hogy megfogott volna téged ez a szex. Kövér volt a nő?
13/15 anonim válasza:
#11 ez mondjuk így jó, mert nincs belőle bonyodalom. Jó eséllyel ő is azért nem próbálkozott hamarabb, ha be is jöttél neki.
14/15 anonim válasza:
Hát a szexnek örültem mert jó csaj volt a harmincas évei közepén de párkapcsolatot semmiképpen sem akartam volna. Szóval megúsztam a fejfájást, hogy most hogyan kaparom le magamról. Ilyen problémám sosem volt férfiként.
Ezért nem szabad szomszéddal kavarni.
15/15 anonim válasza:
Van rizikója, mert ha megromlik a kapcsolat, lehet, hogy költözni kell. De a rokonságomban házasság is lett ilyenből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!