Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek mar a szomszeddal/szomszedasszonnyal?
Figyelt kérdés
Ha igen,milyen volt?2023. aug. 12. 11:02
3/14 anonim válasza:
Nagy lakást kellett albérletbe kiadni, egy csaj és egy srác vették ki a szobát, nem voltak egy pár, egyik este 8 után értem haza, picit sörözgettem, a csaj volt csak otthon, és valami konfliktusa volt az exével, dumáltam vele, majd elmentem zuhanyozni, mondtam, hogy ha tudok még segíteni valamiben, szóljon. Téli este volt, jól betakaróztam, elhelyezkedtem, hallottam, hogy ő is zuhanyzik, nem aludtam még, de nyílt az ajtó, és jött, és szexeltünk. Nem történt meg többször sajnos.
5/14 anonim válasza:
Nem. De van a házban vagy 6-7 csaj különböző korosztályból, akit levarrnék.
6/14 anonim válasza:
Nem, de egy talpmasszázst adnék legalább egynek.
7/14 anonim válasza:
Nem, de az egyik szomszéd csajt illetve a 3. szomszéd csajt nagyon megcsinálnám.
8/14 anonim válasza:
Még nem, de izgató a gondolata.
9/14 kyoman válasza:
Igen a fiatal éveimben a szomszéd albérlő feleségét kezelgettem.
Romániából jöttek ide. A nő férje eléggé elhanyagolta pedig jó kis milf volt.
10/14 anonim válasza:
Gimis koromban gyakran átjött a a szomszéd csaj kefélni
1 évvel járt felettem
Izgi volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!