Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex szomszéddal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex szomszéddal?

Figyelt kérdés
Történt már veletek?
aug. 22. 18:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Ez az a dolog amit értelmes ember kerül. Mert ha vége van és sértődés van, akkor elég nagy gond. A rendes kapcsolat lehetőségének is. Ez még rosszabb mint munkatárssal a szex.
aug. 22. 18:04
 2/15 anonim ***** válasza:
77%

Persze, aztan pofan bamulni utána, ha rájössz, hogy a hátad közepére se kell, ő meg nyomul, mert arra gondol, hogy nem elég inszisztens és majd hahózik be a kulcslyukadon, elvégre tudja hol laksz es úgy vesz mintha rokonok lennétek!

Velem történt ilyen, csak szólok, isten őrizz!

aug. 22. 18:33
 3/15 anonim ***** válasza:
50%

15 évesen ittvolt a szomszédban az unoka nyaralni

Ő is 15 éves volt és összejöttünk egy jó dugásra

20/f

aug. 22. 18:51
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
nana 2 vel is volt de szigoruan csak dugas semmi mas
aug. 22. 18:52
 5/15 anonim ***** válasza:
55%
#4 És hogy csinálod, amikor van utána normál párod, és tali van a folyosón? :D
aug. 22. 18:54
 6/15 anonim ***** válasza:
köszönsz, ránezel tovabb mész... dugtataok nem kapcsolatvolt vagy valami
aug. 22. 18:56
 7/15 anonim ***** válasza:
#6 jó csak általában szokott téma lenni, hogy milyen korábbi dolgok voltak. Szóval ekkor ez sima tagadás gondolom és remélni hogy ne veszi le valahogy. Nálam ez a gond, hogy nem szeretek onnan indítani egy kapcsolatot, hogy így mit takargassak. Szeretem, ha tök őszinte tudok lenni. Szóval szerintem jobb a saját szomszédságot kihagyni.
aug. 22. 18:59
 8/15 anonim ***** válasza:
70%
Nem szomszéddal, hanem lakótárssal. Londonban éltünk és közös volt a fürdő. Igazából hónapokig csak tök alap dolgokat beszélgettünk, általában csak köszönés volt. majd amikor mondtam neki költözök ki a házból a nő elkezdett tök máshogy, közvetlenebbül viselkedni velem. Utolsó napok egyike volt amikor a fürdőben szó szerint rámnyomult. Mivel közösek a fürdő, nappali, konyha mindig is pólóban meg pizsama nadrágban aludtam, és a fürdőben fogta és lehúzta, hogy megnézze utoljára az alsógatyáimat amit ott szoktam teregetni (tél volt) a radiátoron mert hiányozni fog a látvány de alsógatya nem volt alatta. Bocsánatot kért meg ilyenek, de mondtam neki fejezzük be és így történt.
aug. 22. 19:06
 9/15 anonim ***** válasza:
8 as es tartjátok a kapcsolatot?
aug. 22. 19:08
 10/15 anonim ***** válasza:
Ja es 8 as, milyen volt a szex
aug. 22. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!