Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13cm-es farokkal inkább nő vagyok mint férfi?
Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy csak egy megnagyobbodott csiklóm van.aug. 22. 17:14
1/16 anonim válasza:
Lehetsz férfi
Passzív szerepre fiúval úgyse számít a méreted
Egy normális aktív betanít
2/16 anonim válasza:
Igazából nem értem. Teljesen nem értem. Az egy dolog hogy hülye vagy és nem figyeltél biológiaórán, de az egy másik hogy veszed a fáradtságot és ezt kiirod ide. Remelem lesz majd egy férfi az életedben, aki majd jól megdugja a nagy ,,csiklódat”.
4/16 A kérdező kommentje:
A nők vélekednek így, ezt csak tőlük vettem át. Inkább viccelődök rajta mint szomorkodok. Olyan foglalkozásokat csinálok ami jobb mint a szex. Ha 18+ a jó méret akkor az. Nagyméretűek játszótere a szex.
aug. 22. 17:22
6/16 A kérdező kommentje:
Hát akkor akadj ki. Csak akkor magyarázd is meg hogy szerinted miért nincs így.
aug. 22. 17:26
7/16 anonim válasza:
Egy gyíkfasz senki vagy, vágd le azt a 13 centit is és varrass csöcsöket magadra 😆
10/16 anonim válasza:
Ilyen mentalitással szimplán ostoba.
Tanuld meg használni, s azt is fogadd el, hogy egy ujjal is ki lehet elégíteni a nőt... Nah ezen gondolkodj... Ne azon hogy hány centi...
Más faszi meg összetenné a két kezét, ha ekkora lenne.
Pl állva 4cm volt egyik exem.
Tönkre is ment a kapcsolatunk... Nem a farka miatt, hanem az, ahogy az agya mindig a saját méretére kattant, minden arról szólt, depi és off.
Ne depizz te is baszki... Ezzel cseszitek el magatokat és alakuló kapcsolataitokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!