Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 cm farokkal lehet dugni, egy állapotos nőt?
Figyelt kérdés
Saját barátnő vagy feleséget…
Gondolom ilyen mérettel, nem lehet ártani a magzatnak…
2021. jún. 11. 09:51
1/12 anonim válasza:
De lehet ártani vele.
Ezt a doki fogja elmondani nektek.
3/12 anonim válasza:
15 cm az nem nagy, de elég arra, hogy túl mélyre menjen egy terhes nő esetében.
4/12 anonim válasza:
Ha nincsen semmi probléma a terhesség alatt és az orvos nem tartja indokoltnak hogy ne szexeljetek akkor lehet.
5/12 anonim válasza:
Általában a nőgyógyász szokta mondani, hogy lehet-e házas életet élni.
6/12 anonim válasza:
Ilyenkor az orvos fog egy ceruzaszerű mérőeszközt és megnézi milyen mélyen van a méhszáj. Ezután leméri a férfi péniszét és a biztonság kedvéért leszámol másfél centimétert. Ha túl könnyen eléri a pénisz a méhszájat akkor maximum nagy óvatossággal szokták javasolni, hogy legyen szex.
7/12 anonim válasza:
Az orvos megmondja, de általában azt mondja hogy nyugodtan lehet és ez nem a centiken múlik, akármilyen hihetetlen még csak meg se kérdezik mekkora a f**a a keves házastársnak.
8/12 anonim válasza:
Ha valóban 15 cm, az már átlag felett van picivel. Nekem is ekkora és még a tapasztalt barátnőim is felszisszentek néha, ha kőkeményen dugtam őket.
9/12 anonim válasza:
Normál helyzetben szabad a szex, ha gond van a nőgyógyász úgyis letiltja.
10/12 anonim válasza:
Ha nincs tiltva a szex, nyugodtan. A magzatot védi a magzatvíz.
26hetes kismama vagyok, mi ugyan úgy csinálunk mindent, mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!